Υαλουρονικό Οξύ: Αντιγήρανση και ενυδάτωση - Vichy

Γιατί το Υαλουρονικό Οξύ με τις εκπληκτικές ενυδατικές δυνάμεις είναι επίσης το τέλειο δώρο αντιγήρανσης για την επιδερμίδα σας.

 

Υαλουρονικό Οξύ: το μυστικό που δεσμεύει την υγρασία και κρύβεται πίσω από τη ζωντάνια της επιδερμίδας. Το πιο αποτελεσματικό δερματολογικό συστατικό ενυδάτωσης. Και τα οφέλη του δεν σταματούν εδώ. Οι νέοι τρόποι διάχυσής του στο δέρμα επεκτείνουν τα θετικά αποτελέσματά του πέρα από την ενυδάτωση. Πρωτοποριακές θεραπείες και συνθέσεις ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ικανότητά του να απαλύνει τις ρυτίδες. Από τις «μικροβελόνες» στερεοποιημένου Υαλουρονικού Οξέος που διαχέονται στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος μέχρι τον συνδυασμό διαφορετικών μορφών Υαλουρονικού Οξέος για μέγιστη αποτελεσματικότητα, καλωσορίστε τη νέα γενιά Υαλουρονικού Οξέος.

 

Πρώτα απ’ όλα, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Υαλουρονικό Οξύ.

 

  • Το Υαλουρονικό Οξύ δεν είναι ούτε κατά διάνοια οξύ.
    Στην πραγματικότητα, είναι ένα μόριο σακχάρου (γλυκοζαμινογλυκάνη) που, χάρη στην ιδιαίτερη δομή του, έλκει το νερό και την υγρασία. 1000 x το βάρος του: τόσο νερό μπορεί να συγκρατήσει το Υαλουρονικό Οξύ.
  • Το Υαλουρονικό Οξύ πρέπει να αναπληρώνεται σε καθημερινή βάση.
    Το σώμα μας περιέχει κατά μέσο όρο 15 γραμμάρια Υαλουρονικού Οξέος. Από αυτό, το ένα τρίτο διασπάται σε καθημερινή βάση. Το υαλουρονικό οξύ στο δέρμα αποβάλλεται μέσω της επιδερμίδας και αποδομείται γρήγορα κατά την κυτταρική ανανέωση (απολέπιση), πράγμα που σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής του στο δέρμα είναι μικρότερη από μία ημέρα. Αν και το σώμα φτιάχνει 3 γραμμάρια Υαλουρονικού Οξέος κάθε μέρα, η παραγωγή αυτή μειώνεται με την ηλικία.[1]

 

Το Υαλουρονικό Οξύ
νερό μπορεί να συγκρατήσει 1000x το βάρος του σε νερό

 

Συνθέσεις νέας γενιάς, που συνδυάζουν Υαλουρονικό Οξύ τόσο υψηλού όσο και χαμηλού μοριακού βάρους.

Σήμερα, οι νέες συνθέσεις επεκτείνουν τα οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος πέρα από την ενυδάτωση, συνδυάζοντας μόρια διαφορετικών μεγεθών για δράση 360° στο δέρμα. Η Liftactiv Hyalu-Mask εμπεριέχει τόσο χαμηλού όσο και υψηλού μοριακού βάρους Υαλουρονικό Οξύ, προσφέροντας την υψηλότερη περιεκτικότητα  σε μια μάσκα περιποίησης προσώπου. 

Το μεγαλύτερου μεγέθους Υαλουρονικό Οξύ συγκρατεί διπλάσια ποσότητα υγρασίας στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος (κεράτινη στοιβάδα), ενισχύοντας τη λειτουργία του δερματικού φραγμού και καταπολεμώντας τις φλεγμονές. Στο χαμηλότερο μοριακό του βάρος, το καθαρό Υαλουρονικό Οξύ – υπεύθυνο για την ελαστικότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας – παρέχει εντατική επανενυδάτωση και είναι γνωστό για τη δράση του ενάντια στα σημάδια γήρανσης.

 

Ένα κοκτέιλ Υαλουρονικού Οξέος που ενισχύει τη φυσική παραγωγή στο δέρμα.

Οι δύο αυτοί τύποι Υαλουρονικού Οξέος φυσικής προέλευσης – υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους – συνδυάζονται με επιπλέον συστατικά, γνωστά για τη στοχευμένη δράση τους στο Υαλουρονικό Οξύ του ίδιου του δέρματος. Τα Εκχυλίσματα Ζυμομύκητα Αγαύης και Γλυκόριζας, συστατικά φυσικής προέλευσης, εξασφαλίζουν την προστασία του Υαλουρονικού Οξέος στο δέρμα. Δοκιμές έχουν καταδείξει τα οφέλη αυτού του εξαιρετικά πλούσιου σε Υαλουρονικό Οξύ booster. Χωρίς άρωμα και χρωστικές, αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα πέπλο φρεσκάδας (χάρη σε έναν εξειδικευμένο παράγοντα) και μέσα σε 5 λεπτά της χαρίζει λάμψη και αισθητά περισσότερη απαλότητα.

 

Ένας νέος τρόπος παροχής Υαλουρονικού Οξέος στο δέρμα.

Μαζί με την πρόοδο στην ανάπτυξη συνθέσεων, η νέα τεχνολογία διάχυσης εξασφαλίζει τη βαθύτερη διείσδυση του Υαλουρονικού Οξέος στο δέρμα. Τα Liftactiv Supreme Ορός Ματιών & Βλεφαρίδων αποτελούνται από μικροκώνους στερεοποιημένου Υαλουρονικού Οξέος. Οι 160 μικροκώνοι κάθε επιθέματος, αποτελούμενοι από 100% καθαρό Υαλουρονικό Οξύ, διαπερνούν απαλά την επιφάνεια της επιδερμίδας – την κερατίνη στοιβάδα – για να απορροφηθούν σε 4 ώρες. Κατά το πρώτο στάδιο, χάρη στις υγροσκοπικές του ιδιότητες, το Υαλουρονικό Οξύ δεσμεύει νερό και υγρασία στο δέρμα για άμεσο αποτέλεσμα αναζωογόνησης. Έπειτα, μεταβολίζεται από το δέρμα απελευθερώνοντας τις βιολογικές ιδιότητές του. Από την πρώτη κιόλας χρήση, τα επιθέματα βελτιώνουν ορατά τις ρυτίδες, όπως αξιολογήθηκε από δερματολόγους.

 

Sources:

1. Levin, J. et al, 'How Much Do We Really Know About Our Favorite Cosmeceutical Ingredients?' in The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology 3.2 (2010) pp.22-41 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2921764/]

2. Among Vichy products
3. Vichy clinical trials : a significant impact in deepest wrinkle after 4 weeks
skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ