Σαμπουάν Μαλλιών

Η επιστήμη του εκθεσιώματος μας αποδεικνύει ότι η ρύπανση, η αλλαγή του καιρού και το άγχος είναι από τους καθημερινούς επιθετικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Μπορούν να οδηγήσουν σε λιπαρότητα, πιτυρίδα ακόμα και τριχόπτωση. Το σαμπουάν μαλλιών αποτελεί το βασικότερο βήμα στην καθημερινή φροντίδα των μαλλιών και του τριχωτού μας. Η επιλογή του σωστού σαμπουάν για τα μαλλιά, κατάλληλο για την κάθε μας ανάγκη είναι ύψιστης σημασίας. Τα σαμπουάν μαλλιών της Dercos από τη Vichy, είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός τριχωτού από την καθημερινή φροντίδα μαλλιών μέχρι και την πιο εξειδικευμένη πάθηση όπως την πιτυρίδα και την τριχόπτωση. Όλα τα σαμπουάν μαλλιών Dercos είναι σχεδιασμένα με φυσικής προέλευσης υποαλλεργικά συστατικά, καθαρίζουν και εξυγιαίνουν αποτελεσματικά το τριχωτό της κεφαλής, παρέχουν θρέψη και προστατεύουν έντονα τις ίνες της τρίχας για μεταξένια αίσθηση και υγιή λάμψη.

 • Συχνές ερωτήσεις
  Σχετικά με Σαμπουάν Μαλλιών

  ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Τι είναι το σαμπουάν βαθύ καθαρισμού;

  Ένα σαμπουάν βαθύ καθαρισμού περιέχει ΄ναν μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που λειτουργεί σαν μαγνήτης για να προσελκύει τους ρύπους, να τους αποδομεί για να μπορούν να απομακρυνθούν με το νερό. Τα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό είναι σχεδιασμένα να δρουν βαθιά στα μαλλιά και χρησιμοποιούνται περιστασιακά.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το σαμπουάν ως αφρόλουτρο σώματος;

  Όχι ακριβώς. Ένα προϊόν καθαρισμού σώματος περιέχει ενυδατικά, μαλακτικά και υγροσκοπικά συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος, ενώ τα σαμπουάν έχουν μαλακτικούς παράγοντες που κάνουν τα μαλλιά πιο λεία και ευκολότερα στο βούρτσισμα. Ακόμα κι αν και τα δύο είναι αποτελεσματικά στην αφαίρεση της περίσσειας λιπαρότητας και των ακαθαρσιών, δρουν διαφορετικά, καθώς τα σαμπουάν αφήνουν ένα φιλμ ώστε να διατηρούνται τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Πρέπει να λουζόμαστε καθημερινά;

  Αυτό εξαρτάται από διαφορετικούς παράγοντες. Τα λιπαρά και λεπτά μαλλιά απαιτούν καθημερινό ή πιο συχνό λούσιμο. Εάν στο περιβάλλον σας υπάρχει υγρασία, εάν ασκείστε πολύ ή εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα styling, θα πρέπει επίσης να λούζετε τα μαλλιά σας πιο συχνά.