ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΠΙΤΥΡΙΔΑ

Είτε λόγω της αύξησης της παρουσίας μυκήτων, είτε λόγω της διαταραχής της κυτταρικής ανανέωσης στο τριχωτό της κεφαλής, η πιτυρίδα συνοδεύεται από κνησμό και την εμφάνιση λιπαρών νιφάδων που παραμένουν και είναι ορατές στο τριχωτό. Η σύνθεση του Dercos, με ενεργά υποαλλεργικά δραστικά συστατικά όπως, Selenium DS, σαλικυλικό οξύ, ceramide R και μενθόλη, το καθιστά την πιο αποτελεσματική λύση ενάντια στην πιτυρίδα και την απομάκρυνση των νιφάδων, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, με δράση κατά των υποτροπών.

 • Συχνές ερωτήσεις
  Σχετικά με Σαμπουάν για Πιτυρίδα

  ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Πώς λειτουργεί το σαμπουάν για την καταπολέμηση πιτυρίδας;

  Τα σαμπουάν για την καταπολέμηση πιτυρίδας είναι πλούσια σε δραστικά συστατικά που καταπολεμούν τις διάφορες αιτίες της πιτυρίδας. Το σαλικυλικό οξύ βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής, το σελήνιο επιβραδύνει την ανάπτυξη των κυττάρων της επιδερμίδας στο τριχωτό και η μενθόλη εξυγιαίνει. Για να επιτρέψετε στα συστατικά αυτά να απελευθερωθούν και να δράσουν, αφήστε το σαμπουάν για την καταπολέμηση πιτυρίδας στην επιδερμίδα για μερικά λεπτά πριν το ξεπλύνετε.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Πόσο συχνά να χρησιμοποιώ σαμπουάν για την καταπολέμηση πιτυρίδας;

  Μπορείτε να αντικαταστήσετε το συνηθισμένο σαμπουάν σας με ένα σαμπουάν για την καταπολέμηση πιτυρίδας. Επομένως, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά λούζεστε. Αποφεύγετε την καθημερινή χρήση, καθώς το υπερβολικό λούσιμο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και περισσότερη πιτυρίδα. Όταν θέσετε υπό έλεγχο την πιτυρίδα, χρησιμοποιείστε το λιγότερο και εναλλάξ με ένα σαμπουάν για κανονικά μαλλιά της Vichy.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Πόσο χρειάζεται ένα σαμπουάν για την καταπολέμηση πιτυρίδας για να δράσει;

  Μπορείτε να παρατηρήσετε σημαντική βελτίωση μετά από ένα ή δύο λουσίματα. Δεδομένου ότι το κάθε τριχωτό κεφαλής διαφέρει και αντιδρά διαφορετικά στα δραστικά συστατικά, ορισμένα άτομα μπορεί να χρειαστούν 1 με 2 εβδομάδες για να δουν βελτίωση. Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης, θα πρέπει να έχετε θέσει υπό έλεγχο την πιτυρίδα.