Συστατικά περιποίησης για πλούσια μαλλιά μετά την εμμηνόπαυση

Έχετε παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σας έχουν αρχίσει να γίνονται πιο αδύναμα, τώρα που μπήκατε στα 50; Σας αποκαλύπτουμε τα συστατικά που θα πρέπει να αναζητάτε στα προϊόντα περιποίησής, για να βελτιώσετε την ποιότητα των λεπτών μαλλιών μετά την εμμηνόπαυση.

 

Μετά την εμμηνόπαυση, πολλές γυναίκες ανησυχούν για την ποιότητα και την υφή των μαλλιών τους. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές πρωτοποριακές λύσεις! Από τη Ραμνόζη, που απαντάται στη φύση, μέχρι το Filloxane, ένα από τα πιο καινοτόμα μόρια που δημιούργησε το Τμήμα Έρευνας της L’Oréal, παρακάτω εξετάζουμε τα 3 συστατικά που μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της όψης των μαλλιών μετά την εμμηνόπαυση.

 

Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy – ανακουφίζει το τριχωτό της κεφαλής από την ξηρότητα και τον κνησμό

 

Μετά την εμμηνόπαυση, πολλές γυναίκες αναφέρουν ότι παρουσιάζουν ξηρότητα ή ξεφλούδισμα στο τριχωτό της κεφαλής, ως αποτέλεσμα των μεταβολών στα ορμονικά επίπεδα. Αυτό μπορεί να επιφέρει ξύσιμο ή υπερβολικό βούρτσισμα, κάτι που καταστρέφει τα μαλλιά με τάση αραίωσης. Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy καταπραΰνει και ενισχύει την επιδερμίδα στις ρίζες των τριχοθυλακίων, ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει την αίσθηση κνησμού ή/και νυγμού.[1]

[1] Μελέτες που διενεργήθηκαν σε 26 εθελοντές, με χρήση Ιαματικού Μεταλλικού Νερού Vichy έναντι κανονικού νερού, έδειξαν σημαντική βελτίωση στην αίσθηση κνησμού ή/και νυγμού.

Filloxane – προσκολλάται στην τρίχα για να της δώσει περισσότερο όγκο

 

Έχοντας αναπτυχθεί από τη L’Oréal, μετά από 17 χρόνια ερευνών, το επαναστατικό αυτό μόριο προσκολλάται στις ίνες των τριχών, σχηματίζοντας ένα τρισδιάστατο πλέγμα που τυλίγει κάθε στέλεχος και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια, με περισσότερο όγκο. Και το μπόνους; Η εξαιρετική του δράση διαρκεί για έως και 10 λουσίματα!

 

Ραμνόζη – βελτιώνει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής

 

Η Ραμνόζη, ένα σάκχαρο που απαντάται στη φύση, παίζει σπουδαίο ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας της τρίχας. Δοκιμές σε ανακατασκευασμένο δέρμα καταδεικνύουν ότι η Ραμνόζη ευνοεί τη σύνθεση κυτταρικών ινών, ενώ μελέτες in-vitro δείχνουν ότι επηρεάζει θετικά την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων –κάτι απαραίτητο για τα συχνά λεπτότερα μαλλιά μετά την εμμηνόπαυση.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ