Αντηλιακή κρέμα προσώπου για ομοιόμορφη επιδερμίδα

Ανακαλύψτε τη νέα γενιά στο αντιηλιακό μακιγιάζ. Με την αντιηλιακή κρέμα BB, θα αποκτήσετε τέλειο χρυσαφένιο μαύρισμα, προστατεύοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα σας από την ακτινοβολία UV. Αντιηλιακό μακιγιάζ: χρυσαφένιο μαύρισμα και καλή προστασία.

Γρήγορα, ήλιος! Όταν στον ίσκιο δεν πέφτει καρφίτσα τις πιο θερμές ώρες, είναι γιατί τα αντιηλιακά λάμπουν δια της απουσίας τους από μερικές τσάντες… Ανάμεσα στην προστασία από τον ήλιο και στην επιθυμία να αποκτήσετε φυσικό μαύρισμα με μηδέν ατέλειες, εσείς τι επιλέγετε; Καλά νέα, το αντιηλιακό μακιγιάζ προσφέρει την ιδανική υβριδική λύση, είτε την άνοιξη στην πόλη είτε το καλοκαίρι στην παραλία!


Αντιηλιακή Κρέμα BB : το απαραίτητο αξεσουάρ για όμορφη επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο

Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη. Μήπως όμως ταυτόχρονα δεν θέλετε να απαρνηθείτε το μακιγιάζ και την όμορφη επιδερμίδα σας; Απόλυτα φυσιολογικό! Βασιστείτε λοιπόν στο διπλά ωφέλιμο αντιηλιακό μακιγιάζ. Και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, εμπιστευθείτε την επιδερμίδα σας σε μια αντιηλιακή κρέμα BB. Είναι εξαιρετικά εύχρηστη, τόσο για την πόλη όσο και για την παραλία, και εφαρμόζεται με την ίδια άνεση και ευκολία όπως και η προκάτοχός της, ενώ το χρώμα της αφομοιώνεται πλήρως στην επιδερμίδα σας χαρίζοντάς της φυσικό μαύρισμα από τις πρώτες κιόλας ακτίνες του ηλίου. Χάρη στα συστατικά κατά της γυαλάδας που περιέχει, η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει τέλεια όψη, είτε πρόκειται για τα πρώτα πρωινά στη βεράντα είτε για τις πρώτες εξορμήσεις στην παραλία… Τέλος στη γυαλάδα. Εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, χάρη στην απορροφητική δράση της φόρμουλάς της.


Αντιηλιακή Κρέμα BB : 3 λόγοι που θα σας κάνουν να την αγαπήσετε

Οι Βραζιλιάνοι είναι ειδήμονες σε αυτήν την υβριδική περιποίηση, που τώρα έχει γοητεύσει και τους Γάλλους. Και ιδού γιατί:

  • Κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη: η κρέμα BB ενισχύει το μαύρισμά σας, ενυδατώνει την επιδερμίδα σας, δίνει ματ όψη διώχνοντας τις γυαλάδες, και κυρίως προστατεύει το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες UV χάρη στον δείκτη προστασίας SPF 50. Αυτή η περιποίηση τα έχει όλα σε ένα, κάνοντας ελαφρύτερες τις τσάντες τόσο αυτών που βγαίνουν στις παραλίες όσο και εκείνων που δεν φεύγουν για διακοπές.
  • Θα σας βοηθήσει να είστε ο εαυτός σας και να νοιώθετε υπέροχα, ακόμη και όταν μικρές ατέλειες κάνουν την εμφάνισή τους. Σπυράκια κατά τη διάρκεια της έμμηνης ρύσης, ερυθρότητα λόγω της θερμότητας του ήλιου ή αλλεργία στο ντεκολτέ από τον ήλιο, καλύπτει τα πάντα και εγγυάται την προστασία της επιδερμίδας σας.
  • Είναι η χρυσή τομή για τις μητέρες και τις κόρες τους: έχετε κόρη στην εφηβεία που αρνείται να βάλει αντιηλιακό; Η κρέμα BB θα προστατεύσει την επιδερμίδα της, κάνοντάς την ομοιόμορφη και αποτρέποντας τα σημάδια που αφήνουν τα σπυράκια όταν εκτεθούν στον ήλιο.
skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ