NEO   Μάθετε σημαντικές πληροφορίες για την χρήση cookies στην ιστοσελίδα μας  εδώ.

Εάν δεν αντιδράσετε θα θεωρηθεί πως έχετε αποδεχθεί τους όρους χρήσης cookies

Κλείσε

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = GR Test : 'GR/'

Vichy s'engage à préserver la confidentialité des données personnelles que vous lui transmettez par le biais de ce formulaire. Les données à caractère personnel collectées par l’intermédiaire de ce formulaire font l’objet d’un traitement informatique destiné exclusivement à Vichy aux fins de la gestion de votre inscription, et de la gestion des avis consommateur. Dans le cadre de ce traitement, j’accepte que mes données soient transférées dans les filiales hors UE, certaines d’entre elles ne disposant pas d’un niveau de protection adéquate au sens de la loi informatique et Libertés.

Vous bénéficiez d’un droit d’accès, d’opposition de rectification et de suppression des données qui vous concernent. Vous pouvez exercer ce droit à tout moment en adressant un courrier électronique à [email protected]

Vous pouvez consulter à tout moment notre Politique de Protection des Données Personnelles ainsi que nos Mentions Légales.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Συμβουλές για την αραίωση των μαλλιών

Συμβουλές για την αραίωση των μαλλιών
 • favoris

Ενώ η ανάπτυξη και η κατάσταση των μαλλιών είναι ενδεικτική τόσο της σωματικής όσο και της ψυχολογικής υγείας ενός ανθρώπου, ρόλο σε αυτήν παίζουν και οι γενετικοί παράγοντες, ιδιαίτερα για τους άνδρες. Οι ερευνητές έχουν αρχίσει να κατανοούν τους κυριότερους μηχανισμούς της τριχόπτωσης, η οποία οδηγεί σε αραίωση των μαλλιών σε κάποιες περιοχές του κεφαλιού. Το φαινόμενο αυτό είναι εντονότερο στην περιοχή του μετώπου και στην κορυφή του κεφαλιού. Ενώ αυτός ο τύπος τριχόπτωσης είναι συχνά αναπόφευκτος, είναι εφικτό να επιβραδύνετε τη μελλοντική τριχόπτωση. Έχουμε 6 προτάσεις για εσάς:

1. Κάντε μασάζ στο κεφάλι σας:


Δοκιμάστε ένα πλήρες μασάζ ινδικού τύπου για το κεφάλι ή κάντε μόνοι σας μασάζ κεφαλιού ενώ κάνετε μπάνιο: χρησιμοποιήστε ένα προϊόν, για παράδειγμα από τη σειρά Dercos της Vichy, η οποία προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Επιλέξτε το προϊόν που είναι καταλληλότερο για την περίπτωσή σας. Κάντε αργό μασάζ σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής σας για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον για την ανάπτυξη των μαλλιών και βοηθώντας στην απορρόφηση του προϊόντος.

2. Να είστε όσο γίνεται πιο ευγενικοί με τα μαλλιά σας:

Χρησιμοποιήστε μόνο ήπια σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες, με προτίμηση σε υποαλλεργικές συνθέσεις, όπως αυτές της σειράς Dercos. Αποφεύγετε να τραβάτε τα μαλλιά σας, καθώς επίσης αποφύγετε και την υπερβολική θερμότητα.

3. Εγκαταστήστε φίλτρο νερού:


Το «σκληρό νερό» μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στην επιδερμίδα και ιδιαίτερα στο τριχωτό της κεφαλής. Ξύνοντας συχνά το τριχωτό, λόγω του κνησμού, μπορεί να προκαλέσουμε βλάβες στους τριχικούς θύλακες. Αυτά τα φίλτρα δεν είναι ακριβά και μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική βελτίωση: το τριχωτό της κεφαλής σας θα είναι πιο υγιές και οι τρίχες των μαλλιών σας πιο λαμπερές.

4. Συζητήστε το με τον κομμωτή σας:


Μαζί μπορείτε να βρείτε το ιδανικό κούρεμα που θα σας ταιριάζει και θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πυκνότερα.

5. Αυξήστε την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών:


Περιέχουν βιταμίνες, φλαβονοειδή και αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη θρέψη ολόκληρου του οργανισμού σας, συμπεριλαμβανομένων των τριχικών θυλάκων. Προσπαθήστε να κάνετε το πιάτο σας όσο γίνεται πιο πολύχρωμο σε κάθε γεύμα, ώστε να διασφαλίσετε ισορροπημένη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών.

6. Στοχευμένες θεραπείες:


Το 96% των πασχόντων από τριχόπτωση παρατηρούν βελτίωση της κατάστασης του τριχωτού της κεφαλής τους μετά από χρήση του Aminexi Clinical 5, καθώς και μείωση της αραίωσης των μαλλιών.

Τα προϊόντα μας

 • 20958Aminexil Clinical 5 Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης για Γυναίκες00NewVichy Dercos Περιποίηση ΜαλλιώνΑντιμετώπιση Τριχόπτωσης

  Νέο

  {Όνομα_Προϊόντος}
 • 20959Aminexil Clinical 5 Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης για Άνδρες00NewVichy Dercos Περιποίηση ΜαλλιώνΑντιμετώπιση Τριχόπτωσης

  Νέο

  {Όνομα_Προϊόντος}
 • 2563Energisant Σαμπουάν για Τριχόπτωση4.33Best SellerVichy Dercos Περιποίηση ΜαλλιώνHAIR CAREΣαμπουάν ΜαλλιώνΦροντίδα Μαλλιών
  {Όνομα_Προϊόντος}
 • Τα πιο δημοφιλή

  Dercos Densi-Solutions: 3 βήματα για πιο πυκνά μαλλιά

  Μαλλιά

  Dercos Densi-Solutions: 3 βήματα για πιο πυκνά μαλλιά

  Στοχεύοντας τόσο τις ρίζες όσο και τις ίνες των ίδιων των τριχών, η σειρά Dercos Densi-Solutions δυναμώνει τα μαλλιά με αραίωση και βελτιώνει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής· κι όλα αυτά χάρη σε επτά πρωτοποριακά συστατικά.

  Διαβάστε το άρθρο

  go to top