Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Καταπολέμηση Γήρανσης


Οι περισσότερες γυναίκες ξεκινάμε το πρωΐ, πανέτοιμες να αντιμετωπίσουμε τη γεμάτη μέρα που μας περιμένει, με μια επιδερμίδα που δείχνει φρέσκια. Κατά το μεσημέρι χρειάζεται να φρεσκάρουμε το μακιγιάζ για να ζωντανέψουμε το χρώμα της επιδερμίδας μας και να καλύψουμε τα σημάδια του χρόνου που γίνονται πιο έντονα. Το απόγευμα, αρχίζουν τα χαρακτηριστικά μας να «χαλαρώνουν» και οι ρυτίδες* να γίνονται εντονότερες, επιβαρύνοντας την όψη της επιδερμίδα μας, όσο η μέρα φτάνει στο τέλος της. «Το πέρασμα των ωρών μέσα στην ημέρα αφήνει τα σημάδια του στο πρόσωπό μας» εξηγεί η Sophie Veyrat. Από το πρωΐ ως το βράδυ, η επιδερμίδα μας αλλάζει. Αποτελέσματα πρόσφατων κλινικών μελετών αποκαλύπτουν ότι η ποιότητα της επιδερμίδας μας φθίνει όσο προχωρά η ημέρα.


  • Χαλάρωση του περιγράμματος για το 97% των γυναικών
  • Θαμπή επιδερμίδα για το 92% των γυναικών
  • Πιο έντονες ρινοπαρειακές πτυχώσεις για το 92% των γυναικών
  • Ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα για το 82% των γυναικών. Συνοπτικά, η επιδερμίδα μας χάνει την ελαστικότητά της, ο χρωματικός τόνος αλλάζει  και οι ρυτίδες και λεπτές γραμμές βαθαίνουν.


Πώς μπορούμε να επιβραδύνουμε αυτήν την καθημερινή γήρανση η οποία σταδιακά, με το πέρασμα του χρόνου, οδηγεί σε μόνιμα σημάδια γήρανσης; Σύμφωνα με τη Sophie Veyrat, η λύση βρίσκεται στην «ενίσχυση της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας απέναντι στις καθημερινές πιέσεις και «επιθέσεις» που δέχεται μέσα στην ημέρα. Στόχος: να μπορέσει να καταπολεμήσει σταδιακά, τα σημάδια του χρόνου».

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστούν τα διάφορα αυτά συμπτώματα, μέσα στη μέρα, είναι να συνδυάσουμε τρία στοιχεία που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Να τι μας συστήνει η Sophie:


Για ορατό αποτέλεσμα στη στιγμή, μόλις σηκωθείτε, εφαρμόστε μια αγωγή οπτικής διόρθωσης που
θα καμουφλάρει τις ατέλειες και θα προσφέρει βελούδινη υφή στην επιδερμίδα σας.


Για επιδερμίδα που διατηρεί τη νεανική της ακτινοβολία από το πρωΐ ως το βράδυ, αναζητήστε ενεργά συστατικά τα οποία να δρουν «χαραλωτικά» στην επιδερμίδα και έτσι να καταπολεμούν τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες που εμφανίζονται στη διάρκεια της ημέρας. Συνδυάστε μαζί και άλλα ενεργά συστατικά, γνωστά για την ικανότητά τους να διεγείρουν και αποσυμφορούν την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδα, αλλά και να αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα όπως μαύροι κύκλοι, σακούλες κάτω από τα μάτια και την απώλεια λάμψης.

Σαν αποτέλεσμα, η επιδερμίδα σας θα δείχνει περισσότερο τονωμένη και δροσερή,ακόμα κι έπειτα από μια απαιτητική μέρα.


Μακροπρόθεσμα, ο συνδυασμός ενός αντιοξειδωτικού συστατικού με ένα ενεργό συστατικό που μπορεί να αυξήσει το πάχος της επιδερμίδας,  θα σας προσφέρει διπλό όφελος. Αυτός ο μαγικός συνδυασμός, όχι μόνο θα φωτίσει μια θαμπή επιδερμίδα και θα τη βοηθήσει να δείχνει λαμπερή, αλλά θα μπορέσει να ενισχύσει τη δομή της επιδερμίδας σας και να διορθώσει τα συμπτώματα της γήρανσης που μακροπρόθεσμα έχουν την τάση να γίνουν μόνιμα.

Sophie VeyratDirectrice internationale
du développement Vichy

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Supreme Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών

( 6 γνώμη )

{Όνομα_Προϊόντος}

Supreme Αντιρυτιδική Κρέμα για Ξηρές Επιδερμίδες

( 69 γνώμη )

go to top