Αντιγηραντική περιποίηση προσώπου μετά την ηλικία των 40

Ώρα να λάβετε σοβαρά υπόψη την αντιγηραντική περιποίηση.

Μπορεί να έχετε ήδη αρχίσει να παρατηρείτε τα αποτελέσματα του χρόνου στην επιδερμίδα σας ή ίσως να διαβάζετε το άρθρο αυτό για να μάθετε πώς να διαφυλάξετε το μέλλον της ομορφιάς σας. Όπως και τόσες άλλες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα με την πάροδο του χρόνου, η γήρανση της επιδερμίδας μπορεί να κάνει την εμφάνισή της αθόρυβα, χωρίς καν να το καταλάβετε. Από εκεί που το πρόσωπό σας ήταν λαμπερό και έσφυζε από ζωντάνια, ξαφνικά αυτές οι μέρες που φαίνεστε κάπως κουρασμένη μοιάζει να έχουν γίνει ο κανόνας. Συμβαίνει σε όλους μας. Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι με μερικές προσεκτικές επιλογές στο πρόγραμμα ομορφιάς σας – και με τη βοήθεια πανίσχυρων ενεργών συστατικών – μπορείτε να διορθώσετε τα σημάδια του χρόνου και να επιβραδύνετε τις επιπτώσεις της γήρανσης.

 

Η επιδερμίδα σας αλλάζει, και το ίδιο πρέπει να κάνετε και με το πρόγραμμα ομορφιάς σας

Πολλές από αυτές τις αλλαγές οφείλονται στον συνδυασμό της χρονολογικής γήρανσης –την επιβράδυνση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης – και σε παράγοντες του τρόπου ζωής μας, όπως το στρες, την πολύωρη εργασία και τη μη ισορροπημένη διατροφή. Αρχίζουν να γίνονται ορατές προς τα τέλη της δεκαετίας των 30 και τις αρχές της δεκαετίας των 40. Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια τείνουν να εμφανίζονται πιο συχνά και να είναι πιο επίμονοι και ίσως παρατηρείτε κάποια χαλάρωση λόγω της μείωσης των επιπέδων κολλαγόνου. Μπορεί επίσης να έχουν σχηματιστεί λεπτές γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια και στο στόμα, ιδίως αν καπνίζετε. Κι αν έχετε στο ιστορικό σας ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας, ενδέχεται να έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται καφέ κηλίδες και σημάδια μελάγχρωσης.

 

Συνδυασμός ενεργών συστατικών, για αποτελέσματα που διαρκούν

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα μπορεί πλέον να μην επαρκούν. Μετά τα 40, πρέπει να εστιάζετε όχι μόνο στην ενυδάτωση και στην αντιηλιακή προστασία, αλλά και στην ενίσχυση του προγράμματος περιποίησής σας μέσω της ένταξης προϊόντων με ισχυρά συστατικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας. Είναι βέβαιο ότι η υιοθέτηση τέτοιων καλών συνηθειών θα αποφέρει καρπούς.

Η συνδυασμένη εστιασμένη προσέγγιση, με χρήση ισχυρών ενεργών συστατικών αντιγήρανσης όπως πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, θα συμβάλει σε αποτελεσματική βιολογική δράση, για πραγματικά ορατά αποτελέσματα. Κι επειδή η αντιγήρανση είναι ένα παιχνίδι υπομονής και επιμονής, δώστε ένα περιθώριο 8 εβδομάδων μετά την υιοθέτηση μιας αλλαγής προτού κρίνετε τα αποτελέσματα.

Παρακάτω οι δικές μας συμβουλές για ένα πρόγραμμα ομορφιάς με την υποστήριξη της επιστήμης.

 

Καθαρισμός: βαθύς καθαρισμός σε καθημερινή βάση

Ο στόχος: ένα προϊόν καθαρισμού σε ένα ζεστό πανάκι θα ανοίξει τους πόρους της επιδερμίδας σας και θα εξασφαλίσει πιο βαθύ καθαρισμό της στο τέλος της ημέρας – πολύ σημαντικό αν ζείτε σε κάποια αστική περιοχή. Επιλέξτε μια απαλή σύνθεση που δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα σας.

 

Μην ξεχνάτε το αντιηλιακό σας

Ο στόχος: επιλέξτε ένα αντιηλιακό ευρέου φάσματος προστασίας (UVA και UVB), για να θωρακίσετε την επιδερμίδα σας ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου.

 

Booster ή ορός: το έξτρα βήμα που θα κάνει όλη τη διαφορά

Ο στόχος: ένας ορός με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C θα καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες που επιταχύνουν τη γήρανση. Εναλλακτικά, επιλέξτε υαλουρονικό οξύ για ενίσχυση του προγράμματος ομορφιάς σας με όλη την απαραίτητη εντατική ενυδάτωση.

 

Ολοκληρωμένη αντιγηραντική περιποίηση προσώπου: άκρως απαραίτητη

Το Liftactiv Collagen Specialist παρέχει στην επιδερμίδα πεπτίδια – μικρά κλάσματα πρωτεϊνών – τα οποία στοχεύουν συγκεκριμένα σημάδια γήρανσης που προκαλούνται από την απώλεια του κολλαγόνου στο δέρμα: ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια σφριγηλότητας και τόνωσης.

 

Κρέμα ματιών: εξαιρετικά απαλή φροντίδα, εκεί που τη χρειάζεστε περισσότερο

Ο στόχος: χρησιμοποιήστε κρέμα ματιών πρωί και βράδυ, για να ενυδατώσετε και να προστατεύσετε αυτή την ευαίσθητη περιοχή. Για έξτρα φροντίδα, τα επιθέματα Liftactiv Micro Hyalu διαχέουν υαλουρονικό οξύ βαθιά μέσα στο δέρμα μέσω μικροκώνων, εξασφαλίζοντας εντατική ενυδάτωση και αντιγήρανση.

 

Μάσκα προσώπου: πολλά περισσότερα από μερικές στιγμές χαλάρωσης το Σαββατοκύριακο

Ο στόχος: η Liftactiv Hyalu Mask, πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, είναι η απόλυτη φροντίδα για την επιδερμίδα σας, προσφέροντάς της όλη την ενυδάτωση που χρειάζεται και ενισχύει το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει φυσικά στην επιδερμίδα.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ