Ανδρικά Αφρόλουτρα

Για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος, το Hydra Mag-C της Vichy είναι ένα δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο ανδρικό αφρόλουτρο σώματος για ευαίσθητο δέρμα. Η σύνθεσή του δεν περιέχει σαπούνι, γι' αυτό είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα, ενώ χάρη στον συνδυασμό μαγνησίου και βιταμίνης C δίνει στο σώμα ενέργεια.

Συχνές ερωτήσεις
Σχετικά με Ανδρικά Αφρόλουτρα

Ε1: Ποιο είναι το καλύτερο αφρόλουτρο για άνδρες;

Το Homme Invigorating Hydra Mag-C Shower Gel της Vichy είναι το καλύτερο ανδρικό αφρόλουτρο για ευαίσθητο δέρμα. Είναι πλούσιο σε μαγνήσιο και γλυκοζυλιωμένη βιταμίνη C, για να δώσει έξτρα ενέργεια στην ανδρική επιδερμίδα. Χαρίζει στο σώμα αίσθηση αναζωογόνησης, και ενυδατώνει την επιδερμίδα για απόλυτη αίσθηση άνεσης όλη την ημέρα.

Ε3: Πώς χρησιμοποιείται το αφρόλουτρο σε τζελ για άνδρες;

Προτού απλώσετε το αφρόλουτρο, βεβαιωθείτε ότι όλο το σώμα σας είναι βρεγμένο. Βάλτε μια μικρή ποσότητα προϊόντος στα χέρια σας ή σε σφουγγάρι και κάντε πλούσιο αφρό. Απλώστε το σε όλο το σώμα, με μικρές κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω. Πλύντε πρώτα το πρόσωπο και τον λαιμό, αλλά προσέξτε να μην μπει σαπουνάδα στα μάτια. Συνεχίστε προς τα κάτω, μέχρι να φτάσετε στα πόδια. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό έως ότου απομακρυνθεί όλη η σαπουνάδα.