Συνδυάστε την αντιγηραντική κρέμα προσώπου με το κατάλληλο serum

Από τις πρώτες μέρες της ζωής μας και καθώς μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα μας αλληλεπιδρά με διάφορους εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό την υγεία της καθώς και το πόσο γρήγορα θα εμφανίσει σημάδια γήρανσης. Βασικοί εξωγενείς παράγοντες, η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση, οι κλιματικές αλλαγές, η διατροφή, ο καπνός του τσιγάρου καθώς και παράγοντες του lifestyle, όπως το στρες και η έλλειψη ύπνου. Από τους ενδογενείς παράγοντες, οι ορμόνες, το οξειδωτικό στρες, ο μεταβολισμός, οι φλεγμονές και το μικροβίωμα, είναι εκείνοι που παίζουν σημαντικό ρόλο στη γήρανση του δέρματος ενώ η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση και ο καπνός του τσιγάρου θεωρείται το top 3 των «υπεύθυνων» για την εμφάνιση καφέ κηλίδων και ανομοιόμορφου τόνου/υφής.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες που επηρεάζουν καθημερινά και αθροιστικά σε βάθος χρόνου την επιδερμίδα, αλλοιώνοντας τις βιολογικές λειτουργίες της και επιταχύνοντας τη γήρανσή της, απαρτίζουν το πολυσυζητημένο «Εκθεσίωμα», το οποίο ευθύνεται για πάνω από το 80% των σημαδιών γήρανσης. Πρωτοπόρος στην επιστήμη του Εκθεσιώματος, η Vichy το μελετά διεξοδικά εδώ και 40 χρόνια, με στόχο αφενός να αποκωδικοποιήσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λεπτομέρεια τους μηχανισμούς που οδηγούν την επιδερμίδα στη γήρανση αλλά και να δημιουργήσει τις ιδανικότερες, τις πιο στοχευμένες αντιγηραντικές λύσεις.   

 

Αντιγηραντικό skincare: Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς

Το Εκθεσίωμα πλήττει τις 4 βασικές λειτουργίες του δέρματος, δηλαδή τον φυσικό επιδερμιδικό φραγμό, την παραγωγή μελανίνης, την ανοσολογική άμυνα και τη διατήρηση της δομής του. Αποτέλεσμα: επηρεάζεται η υγιής όψη, η ακεραιότητα και η ποιότητα της επιδερμίδας, ενώ τα σημάδια γήρανσης κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
 
Συγκεκριμένα, οι ακτίνες UV καταστρέφουν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας σε ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας, τραχιά υφή, καφέ κηλίδες, η Ρύπανση προκαλεί οξειδωτικό στρες και, σε συνδυασμό με την ηλιακή ακτινοβολία, επιταχύνει τα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, καφέ κηλίδες), το στρες επηρεάζει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού οδηγώντας σε θαμπάδα και ξηρότητα, οι ορμονικές διακυμάνσεις κατά την εμμηνόπαυση επηρεάζουν τη δομή και τη σύσταση της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση, καφέ κηλίδες, ξηρότητα και λέπτυνση της επιδερμίδας κ.ο.κ. 
 
Δημιουργώντας όλο και πιο στοχευμένες αντιγηραντικές συνθέσεις, η Vichy υπογράφει προηγμένα πρωτόκολλα κατά της γήρανσης που απαντούν σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας (ρυτίδες, καφέ κηλίδες, απώλεια σφριγηλότητας, θαμπάδα κλπ) – εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς:

Αν σας απασχολούν τα σημάδια γήρανσης στο σύνολό τους (ρυτίδες, χαλάρωση του περιγράμματος, ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος), επιλέξτε τη νέα Liftactiv Collagen Specialist. Η ανανεωμένη σύνθεσή της περιέχει 3 φορές περισσότερα πεπτίδια προ-κολλαγόνου, για 3 φορές περισσότερη παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, Νιασιναμίδη που μειώνει τις δυσχρωμίες και τη φλεγμονή ενώ συγχρόνως ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό και Βιταμίνη Cg, για αντιοξειδωτική προστασία, αντιγηραντική δράση και ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 77% των γυναικών που τη δοκίμασαν για 8 εβδομάδες, είδαν πιο σφριγηλή την επιδερμίδα τους, τον όγκο και τη λάμψη της να αποκαθίστανται, ενώ το 96% των γυναικών παρατήρησαν σημαντική μείωση των ρυτίδων.
 
Συνδυάστε τη με το Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, το αντιγηραντικό ορό προσώπου της Vichy με 1.5% καθαρό Υαλουρονικό οξύ, που αναπληρώνει το 100% της καθημερινής απώλειας υαλουρονικού στην επιδερμίδα. Αυτός ο καινοτόμος ορός αντιγήρανσης περιέχει επιπλέον, Ηφαιστειακό Νερό Vichy, βιταμίνη Cg και πεπτίδια, και στοχεύει σε όλες τις ρυτίδες καθώς και στην απώλεια σφριγηλότητας του προσώπου και των ματιών.

Αν σας απασχολούν περισσότερο οι καφέ κηλίδες, βάλτε στο καθημερινό σας skincare τη νέα Liftactiv B3 Κρέμα Προσώπου για Κηλίδες με SPF50. Η σύνθεσή της αποτελείται από ειδικά επιλεγμένα δερματολογικά συστατικά που αντιμετωπίζουν όλους τους τύπους κηλίδων και ρυτίδων. Συγκεκριμένα περιέχει Νιασιναμίδη που καταπολεμά τις καφέ κηλίδες, μειώνει τη φλεγμονή και τη μεταφορά της μελανίνης στα κερατινοκύτταρα, Βιο-Πεπτίδια τα οποία ενισχύουν τις φυσικές διαδικασίες ανανέωση της επιδερμίδας με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να λειαίνονται, καθώς και SPF50 για πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος, που προλαμβάνει τη μελανογένεση και προστατεύει από τις βλαπτικές επιπτώσεις της UVA και UVB ακτινοβολίας.

Συνδυάστε τη με το Liftactiv B3 Specialist Serum για δράση σε όλη τα στάδια και τους τύπους υπερμελάγχρωσης (ηλιακές κηλίδες, μέλασμα, μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση) , διόρθωση και πρόληψη των καφέ κηλίδων. Με 13% Νιασιναμίδη, Γλυκολικό οξύ και απολεπιστικούς παράγοντες στη σύνθεσή του, το B3 Serum δρα τόσο στη βασική στιβάδα, στην πηγή της μελαγχρωματικής διαταραχής, περιορίζοντας τον σχηματισμό κηλίδων, όσο και στην επιφάνεια του δέρματος, προσφέροντας απολεπιστική δράση που μειώνει αισθητά την ένταση των κηλίδων, χαρίζοντας πιο ομοιόμορφο και φωτεινό τόνο στην επιδερμίδα.

Για τη χαλάρωση και την απώλεια πυκνότητας που γίνονται πιο αισθητές κατά την εμμηνόπαυση εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών, επιλέξτε την αντιγηραντική κρέμα ημέρας Neovadiol Redensifying and Lifting Day Cream. Ο συνδυασμός Proxylane και εκχυλίσματος Cassia επαναφέρει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ανορθώνει το περίγραμμα και απαλύνει τις ρυτίδες, ενώ το Υαλουρονικό οξύ που περιέχει, συμβάλλει στην επαναφορά του όγκου της επιδερμίδας και τη βελτίωση της ελαστικότητάς της.

Συνδυάστε τη με το Neovadiol Meno 5 Bi-Serum, έναν ορό που ενεργοποιεί ξανά τους 5 μηχανισμούς της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση, με μία κίνηση: επανασμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου, διορθώνει τις κηλίδες, μειώνει τις ρυτίδες, αποκαθιστά τη λάμψη, αναπληρώνει τα λιπίδια στην επιδερμίδα. Στην καρδιά του συναντάμε τον συνδυασμό Proxylane και εκχυλίσματος Cassia για αντιστάθμιση των ορατών επιπτώσεων των ορμονικών διαταραχών στην επιδερμίδα, αντιοξειδωτική Νιασιναμίδη, Βιταμίνες Cg & Ε που διώχνουν τη θαμπάδα, Γλυκολικό Οξύ που διεγείρει την κυτταρική ανανέωση καθώς και Ωμέγα 6-9 για εντατική θρέψη.

Και μην ξεχνάτε την ντελικάτη επιδερμίδα των ματιών και των χειλιών: φροντίστε τη καθημερινά με το νέο Neovadiol Eye & Lip Care που συνδυάζει αντιγηραντικό Proxylane και εκχύλισμα Cassia, Υαλουρονικό οξύ, Νιασιναμίδη, Ωμέγα 3-6-9, Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy και Καφεΐνη. Αυτό το «κοκτέιλ» ειδικά επιλεγμένων δερματολογικών συστατικών αντισταθμίζει τις ορατές επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης γύρω από τα μάτια και τα χείλη, συσφίγγει το περίγραμμά τους, λειαίνει τις ρυτίδες, καταπολεμά το οίδημα και τους μαύρους κύκλους.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ