Ποιο είναι το ιδανικό serum προσώπου αντιγήρανσης για εσάς;

Το πέρασμα του χρόνου δεν είναι ο βασικός λόγος που η επιδερμίδα εμφανίζει σημάδια γήρανσης. Δερματολογικές μελέτες δείχνουν πως το 80% της γήρανσης του δέρματος οφείλεται στις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις – δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως αυτή τη στιγμή μιλάμε πλέον για την Επιστήμη του Εκθεσιώματος, με πρωτοπόρο εδώ και 40 χρόνια τη Vichy, η οποία μελετά τη σωρευτική επίδραση των διαφορετικών παραγόντων στην υγεία και τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Ηλιακή ακτινοβολία, ρύπανση, διατροφή, έλλειψη ύπνου, ορμονικές αλλαγές (εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση κ.α.), υποβαθμίζουν τις βιολογικές λειτουργίες του δέρματος με αποτέλεσμα η γήρανση να εμφανίζεται στο πρόσωπο πολύ πιο γρήγορα από ό,τι προβλέπεται στο DNA μας. Η αντιγήρανση, λοιπόν, είναι μια ολόκληρη... στρατηγική που, όσο νωρίτερα καταστρώνετε και ακολουθείτε, τόσο καλύτερα θα ενδυναμώσετε την επιδερμίδα σας απέναντι στο εκθεσίωμα και θα παρατείνετε την υγεία και την νεανικότητά της.

Πολύτιμος, καθημερινός σύμμαχός σας, μεταξύ άλλων, τα serum προσώπου αντιγήρανσης, με συνθέσεις ελαφριές ως προς την υφή αλλά με την υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών συστατικών (Βιταμίνη C, Νιασιναμίδη, Καθαρό Υαλουρονικό οξύ, Γλυκολικό οξύ κ.α.), η οποίες διεισδύουν βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με άλλες skincare φόρμουλες χάρη στη διαφορετική μοριακή δομή τους  και προσφέρουν στοχευμένη δράση στα σημάδια πρόωρης γήρανσης όπως η θαμπάδα, οι καφέ κηλίδες, οι ρυτίδες, η έλλειψη σφριγηλότητας κ.α.  Επειδή, όμως, κάθε επιδερμίδα εμφανίζει διαφορετικά σημάδια γήρανσης και έχει διαφορετικές ανάγκες, είναι σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο για εκείνη αντιγηραντικό serum, προκειμένου να δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Η Vichy, αξιοποιώντας την επιστημονική της εξειδίκευση και την βαθιά γνώση της γύρω από τις επιπτώσεις του Εκθεσιώματος στην επιδερμίδα, αναπτύσσει προηγμένα serum προσώπου αντιγήρανσης, εμπλουτισμένα με δερματολογικά δραστικά συστατικά. Αποστολή της, να βοηθήσει την επιδερμίδα να ανακτήσει την υγεία της, να καταπολεμήσει τα ήδη υπάρχοντα σημάδια πρόωρης γήρανσης και να εμποδίσει την δημιουργία νέων. Αυτό που μένει σε εσάς είναι να επιλέξετε την πρόταση της Vichy που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας, να το εντάξετε στο καθημερινό σας skincare και να δείτε τα αποτελέσματα της δράσης του στον καθρέφτη σας!

Ειδικά μελετημένο για να διορθώσει τη θαμπάδα και τις λεπτές γραμμές αλλά και για να προσφέρει την απαραίτητη καθημερινά, ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών, το Liftactiv Vitamin C Serum διαθέτει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C από όλα τα προϊόντα της Vichy. Στην καρδιά του “χτυπάει” ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό σύμπλοκο λάμψης με 15% Καθαρή Βιταμίνη C, Βιταμίνη Ε και Πολυφαινόλες Πεύκου που αντιστρέφουν τις οξειδωτικές βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες, προλαμβάνουν τη θαμπάδα και προσφέρουν αντιφλεγμονώδη δράση, καθώς και Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα, για λάμψη υγείας που διαρκεί. Τα αποτελέσματα από τις κλινικές μελέτες «μιλούν» από μόνα τους: 40% φωτεινότητα (1), 51% ομοιομορφία(2), 83% αντιοξειδωτική άμυνα(3), 100% πιο φωτεινή επιδερμίδα (4) - και όλα αυτά μέσα στις 10 πρώτες μέρες συστηματικής χρήσης του!

Αν σας απασχολούν κηλίδες και δυσχρωμίες, ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που παρουσιάζει η επιδερμίδα εξαιτίας του Εκθεσιώματος, το Liftactiv B3 Serum είναι το ιδανικό serum αντιγήρανσης προσώπου για εσάς. Με 13% περιεκτικότητα σε έναν πανίσχυρο συνδυασμό δερματολογικών ενεργών συστατικών, το Β3 Serum αποτρέπει τον σχηματισμό κηλίδων στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις ορατές κηλίδες στην επιφάνεια του δέρματος. Η Νιασιναμίδη (Βιταμίνη Β3), γνωστή για τη δράση της κατά της υπερμελάγχρωσης στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας, συνδυάζεται με Γλυκολικό Οξύ και ένα Σύμπλοκο Απολέπισης με στόχο να απολεπίσουν ορατά τις κηλίδες, για πιο ομοιόμορφο και φωτεινό τόνο. Υποαλλεργικό και δοκιμασμένο σε όλους τους φωτότυπους, το Liftactiv B3 Serum μειώνει τις κηλίδες έως και 71%, σύμφωνα με τις κλινικές μετρήσεις.(5)

Η επιδερμίδα που εμφανίζει ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας στο πρόσωπο και την περιοχή των ματιών, έχει ανάγκη από την καθημερινή φροντίδα του serum προσώπου αντιγήρανσης Liftactiv H.A. Epidermic Filler για 100% αναπλήρωση της καθημερινής απώλειας Υαλουρονικού οξέος εξαιτίας του Εκθεσιώματος. Αυτός ο καινοτόμος ορός περιέχει 1.5% Καθαρό Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης σε διαφορετικά μοριακά βάρη, ώστε να διορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες αλλά και να γεμίζει εκ των έσω την επιδερμίδα, Ηφαιστειακό Νερό Vichy, πλούσιο σε 15 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, το οποίο ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό, Βιταμίνη Cg, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, και Πεπτίδια που δρουν κατά την ρυτίδων. Σε 2 εβδομάδες συστηματικής χρήσης, οι ρυτίδες μειώνονται κατά 14% και οι λεπτές γραμμές κατά 19% ενώ σε 6 εβδομάδες, οι ρυτίδες μειώνονται κατά 47% και οι λεπτές γραμμές κατά 60%, σύμφωνα με κλινικές μελέτες που διενεργήθηκαν σε πάνω από 200 γυναίκες με διαφορετικούς φωτότυπους δέρματος. To Liftactiv H.A. Epidermic Filler προσφέρει άμεσα και προοδευτικά ορατά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων, χάρη στην καινοτόμα σύνθεσή του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα τόσο στο πρόσωπο όσο και στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, όπου εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια πρόωρης γήρανσης.

(1) Κλινική μελέτη, 52 γυναίκες, 1 μήνας.
(2) Κλινική μελέτη, υπολογισμός της ομοιογένειας με σύγκριση της περιοχής της κηλίδας έναντι της παρακείμενης περιοχής της επιδερμίδας, 40 γυναίκες, 3 μήνες.
(3) Κλινική μελέτη, αποτελέσματα in vivo δοκιμής για τη φωτο-υπεροξείδωση του σμήγματος, 21 γυναίκες.
(4) Αυτοαξιολόγηση, 40 γυναίκες, 3 μήνες
(5) Κλινική μελέτη. Τα αποτελέσματα υπολογίστηκαν για το 33% μιας ομάδας 44 γυναικών, για διάστημα 2 μηνών. Μέσος όρος 29%.
skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ