Ορός με βιταμίνη C: Απαραίτητος (και) για λάμψη προσώπου!

Υπάρχουν κάποια συστατικά που έχουν αποδείξει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας – ένα από αυτά είναι και η βιταμίνη C. Εκτός από τον σημαντικό ρόλο που παίζει στην υγεία και την καλή λειτουργία του οργανισμού (από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μέχρι την λειτουργία της καρδιάς ακόμα και τη διάθεσή μας), η βιταμίνη C παίζει έναν εξίσου σημαντικό ρόλο στη νεανικότητα και την ποιότητα της επιδερμίδας. Ο λόγος; Αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνάς της απέναντι στις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες που την βομβαρδίζουν συνεχώς!

Η ρύπανση, η ηλιακή ακτινοβολία, το στρες, η έλλειψη ύπνου, το μπλε φως, ο καπνός από τα τσιγάρα είναι ορισμένοι μόνο από τους παράγοντες του σύγχρονου τρόπου ζωής που «πυροδοτούν» τη δημιουργία των πολυσυζητημένων ελευθέρων ριζών. Πρόκειται για ασταθή μόρια που προκαλούν οξείδωση στην επιδερμίδα. Όταν συμβεί αυτό, τότε τα υγιή κύτταρα μετατρέπονται με τη σειρά τους σε ελεύθερες ρίζες και αυτή η διαδικασία οδηγεί στο, επίσης πολυσυζητημένο, οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση. Αυτό τον φαύλο κύκλο έρχονται να σπάσουν τα αντιοξειδωτικά, με την βιταμίνη C να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Βιταμίνη C: O πανίσχυρος σύμμαχος της επιδερμίδας

 

Όταν εφαρμόζεται τοπικά και καθημερινά, η αντιοξειδωτική Βιταμίνη C εξουδετερώνει τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες που είναι ο βασικός υπεύθυνος για τα σημάδια πρόωρης γήρανσης, καθώς υποστηρίζει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, προδίδοντας στην επιδερμίδα μια πιο υγιή, σφριγηλή και τονωμένη όψη, ενώ παράλληλα, βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Επιπλέον, η βιταμίνη C είναι η απάντηση στην θαμπή όψη που οφείλεται στο οξειδωτικό στρες, αλλά και στον ανομοιόμορφο τόνο, καθώς αναστέλλει τη δράση της τυροσινάσης, το βασικού ενζύμου για τη σύνθεση της μελανίνης και την εμφάνιση καφέ κηλίδων στην επιδερμίδα.

Η πιο έξυπνη κίνηση, λοιπόν, που μπορείτε να κάνετε κατά της πρόωρης γήρανσης και υπέρ της λάμψης προσώπου, είναι να εντάξετε στο καθημερινό σας skincare έναν ορό με βιταμίνη C. Το Liftactiv Vitamin C Serum Προσώπου της Vichy είναι ειδικά μελετημένο για να διορθώνει και να προλαμβάνει το οξειδωτικό στρες και τη γήρανση της επιδερμίδας ενώ συγχρόνως ενισχύει τη φωτεινότητά της. Αυτός ο πανίσχυρος αντιοξειδωτικός ορός δερματολογικούεπιπέδου,  συνδυάζει 15% Καθαρή Βιταμίνη C (την υψηλότερη περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C από όλα τα προϊόντα της Vichy), Βιταμίνη Ε, Πολυφαινόλες Πεύκου και Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ για ενίσχυση της αντιοξειδωτικής άμυνας του δέρματος και για ορατά πιο φωτεινή όψη. Πιο συγκεκριμένα:

-  Η Καθαρή Βιταμίνη C μειώνει τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρει μέγιστη ενίσχυση της φωτεινότητας της επιδερμίδας.
-  Η Βιταμίνη Ε και οι Πολυφαινόλες Πεύκου αντιστρέφουν τις οξειδωτικές βλάβες εξαιτίας των ελευθέρων ριζών, προλαμβάνουν τη θαμπάδα και δίνουν ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας, χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους.
-  Το Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ παράλληλα «κλειδώνει» την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας, για λάμψη υγείας που διαρκεί.
-  Επιπλέον, στη σύνθεσή του δεν περιέχει άρωμα, parabens, χρωστικές και σιλικόνες.


Τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών «μιλούν» από μόνα τους για την αποτελεσματικότητα του Liftactiv Vitamin C Serum Προσώπου:
-  Μετά από 1 μήνα προσφέρει 40% φωτεινότητα (1)
-  Μετά από 3 μήνες παρατηρείται 58% ομοιομορφία (2)
-  Προσφέρει 83% αντιοξειδωτικές άμυνες (3)
-  Μετά από 3 μήνες χρήσης χαρίζει 100% πιο φωτεινή επιδερμίδα (4)

1) Κλινική μελέτη, 52 γυναίκες, 1 μήνας.
(2) Κλινική μελέτη, υπολογισμός της ομοιογένειας με σύγκριση της περιοχής της κηλίδας έναντι της παρακείμενης περιοχής της επιδερμίδας, 40 γυναίκες, 3 μήνες.
(3) Κλινική μελέτη, αποτελέσματα in vivo δοκιμής για τη φωτο-υπεροξείδωση του σμήγματος, 21 γυναίκες.
(4) Αυτοαξιολόγηση, 40 γυναίκες, 3 μήνες

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ