NEO   Μάθετε σημαντικές πληροφορίες για την χρήση cookies στην ιστοσελίδα μας  εδώ.

Εάν δεν αντιδράσετε θα θεωρηθεί πως έχετε αποδεχθεί τους όρους χρήσης cookies

Κλείσε

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = GR Test : 'GR/'

Vichy s'engage à préserver la confidentialité des données personnelles que vous lui transmettez par le biais de ce formulaire. Les données à caractère personnel collectées par l’intermédiaire de ce formulaire font l’objet d’un traitement informatique destiné exclusivement à Vichy aux fins de la gestion de votre inscription, et de la gestion des avis consommateur. Dans le cadre de ce traitement, j’accepte que mes données soient transférées dans les filiales hors UE, certaines d’entre elles ne disposant pas d’un niveau de protection adéquate au sens de la loi informatique et Libertés.

Vous bénéficiez d’un droit d’accès, d’opposition de rectification et de suppression des données qui vous concernent. Vous pouvez exercer ce droit à tout moment en adressant un courrier électronique à [email protected]

Vous pouvez consulter à tout moment notre Politique de Protection des Données Personnelles ainsi que nos Mentions Légales.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Αντηλιακή προστασία για όσους λατρεύουν το νερό!

Αντηλιακή προστασία για όσους λατρεύουν το νερό!
 • favoris

Από το κολύμπι με αναπνευστήρα έως το θαλάσσιο σκι και το καγιάκ, αν είσαι λάτρης του νερού όταν πρόκειται για διακοπές, θα πρέπει να ξέρεις πώς να προστατεύεσαι καλύτερα είτε η επιδερμίδα σου είναι βρεγμένη ή / και στεγνή.

Γιατί είναι σημαντικό ένα αντηλιακό προιόν να είναι ανθεκτικό στο νερό;


Γνώριζες ότι το νερό δεν μπλοκάρει τις πιθανές βλαβερές επιδράσεις της
UV ακτινοβολίας; Ακόμη και όταν βρίσκεσαι κάτω από το νερό, η επιδερμίδα σου είναι ακόμη ευάλωτη και, εξαιτίας της δροσερής θερμοκρασίας είναι εύκολο να μην αισθανθούμε το κάψιμο μέχρι να είναι πολύ αργά.

Ακόμη χειρότερα, οι λεπτές επιφάνειες όπως η επιφάνεια του νερού αντανακλούν την UV ακτινοβολία, αυξάνοντας περαιτέρω τις επιδράσεις το ήλιου μέχρι και 25%, σύμφωνα με μελέτες.

Η επιδερμίδα των παιδιών είναι ακόμη πιο ευαίσθητη στην ηλιακή ακτινοβολία, και έτσι οι βλάβες που προκλήθηκαν νωρίτερα στην ζωή μπορεί να έχουν συνέπειες αργότερα.

Επειδή τα παιδιά τρέχουν πάντα μέσα και έξω από την πισίνα ή τη θάλασσα στις διακοπές, είναι απαραίτητο να φορούν αντηλιακή κρέμα υψηλής ανθεκτικότητας στο νερό  και να εφαρμόζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Κατανοώντας την ανθεκτικότητα στο νερό και το SPF


Τα
αντηλιακά προϊόντα πρέπει να εγκρίνονται τυποποιημένες δοκιμές για να αποδείξουν ότι είναι ανθεκτικά στο νερό, δηλαδή να διατηρούν τον παράγοντα προστασίας από τον ήλιο όταν εκτίθενται σε νερό ή ιδρώτα. Ένα SPF των 30 σημαίνει ότι το επίπεδο της έκθεσης σε ακτινοβολία UV που απαιτείται για να σας προκαλέσει ηλιακό έγκαυμα αυξάνεται κατά 30. Ομοίως, ένα SPF των 50 σημαίνει ότι θα έπρεπε να εκτεθείτε σε 50 φορές περισσότερο UV από ό, τι χωρίς προστασία για να πάρετε ηλιακά εγκαύματα. Φυσικά, ο καθένας είναι διαφορετικός και η αντηλιακή προστασία πρέπει να προσαρμοστεί στον τύπο της επιδερμίδας σου. Ανεξάρτητα από το επίπεδο SPF, η προστασία από τον ήλιο θα πρέπει να εφαρμόζεται ξανά κάθε δύο ώρες, και αμέσως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα ή την άσκηση.

Τι είναι η τεχνολογία Wet Technology;


Μελέτες έχουν δείξει ότι, όταν εφαρμόζεται ένα κλασικό
αντηλιακό γαλάκτωμα σε υγρή επιδερμίδα, το SPF μειώνεται σε σύγκριση με την εφαρμογή στο ξηρό δέρμα. Η τεχνολογία Wet Technology έχει αναπτυχθεί από τη Vichy για να καταπολεμήσει αυτό το πρόβλημα και να εξασφαλίσει σταθερή προστασία από τις ακτίνες UV ακόμη και όταν η επιδερμίδα είναι βρεγμένη. Η επιπλέον αντοχή στο νερό δίνει στην επιδερμίδα σας τουλάχιστον 50% περισσότερη προστασία από τον ήλιο ακόμα και μετά το κολύμπι για πάνω από μία ώρα.

Πείτε αντίο στα λευκά σημάδια στην επιδερμίδα σας τα οποία τα βλέπετε και μέσα στο νερό. Με την εφαρμογή, το καινοτόμο Ideal Soleil απαλό γαλάκτωμα -gel Wet technology , γίνεται 100% αόρατο ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε βρεγμένη επιδερμίδα και αφήνει ένα φρέσκο, λεπτό άρωμα. Όπως θρεπτική ως γάλα, η υφή γαλακτώματος Wet Technology παρέχει μια αίσθηση ψύξης. Διαθέσιμο σε SPF 30 και 50, είναι αποτελεσματικό και απλό στη χρήση αν εφαρμόζεται σε βρεγμένο ή στεγνό δέρμα. Είναι επίσης τόσο εύκολο να εφαρμοστεί πάνω από τις ζώνες με περισσότερη τριχοφυΐα  - καλά νέα για τους άντρες!

Τα προϊόντα μας

 • 18111Αντηλιακό Γαλάκτωμα - Gel SPF 5000Ideal Soleil Αντηλιακά
  {Όνομα_Προϊόντος}
 • 18112Αντηλιακό Γαλάκτωμα - Gel SPF 3000Ideal Soleil Αντηλιακά
  {Όνομα_Προϊόντος}
 • 18110After Sun Ξηρό Λάδι00Ideal Soleil Αντηλιακά
  {Όνομα_Προϊόντος}
 • 14899After Sun Γαλάκτωμα
  00Ideal Soleil ΑντηλιακάSUN CAREAfter Sun
  {Όνομα_Προϊόντος}
 • Τα πιο δημοφιλή

  Πώς να μαυρίσετε χωρίς να αποκτήσετε ρυτίδες

  Αντιηλιακά

  Πώς να μαυρίσετε χωρίς να αποκτήσετε ρυτίδες

  Γνωρίζατε πως το 80% της γήρανσης της επιδερμίδας οφείλεται στην UV ακτινοβολία; Ο ήλιος παίζει σημαντικό ρόλο στην γήρανση της επιδερμίδας, με το μαύρισμα να αυξάνει το ρίσκο δημιουργίας ρυτίδων.


  *Επίδραση του ήλιου σε ορατά κλινικά σημάδια σε Καυκάσια επιδερμίδα. F. Flament and al. Clinical, Cosmetic and investigational Dermatol. 2013).

  Διαβάστε το άρθρο

  go to top