Μακιγιάζ

Όποιος και αν είναι ο τύπος δέρματός σας ή ο βαθμός κάλυψης που επιθυμείτε, το Μακιγιάζ Dermablend της Vichy προσφέρει πολύ υψηλή κάλυψη η οποία μπορεί να διαβαθμιστεί και να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας, χαρίζοντας λεία και καθαρή όψη. Είτε πρόκειται για πούδρα είτε για υγρή υφή, όλες οι συνθέσεις έχουν δοκιμαστεί κλινικά και συστήνονται από δερματολόγους και make-up artists.

Συχνές ερωτήσεις
Σχετικά με Μακιγιάζ

Ε1: Πώς εφαρμόζεται το foundation;

Ξεκινήστε απλώνοντας μια μικρή ποσότητα foundation με τα ακροδάχτυλα ή με ένα πινέλο. Δουλέψτε το foundation με φορά από το εσωτερικό προς το εξωτερικό μέρος του προσώπου. Για να καλύψετε πιο έντονα σημάδια της επιδερμίδας, εφαρμόστε ταμποναριστά το foundation απευθείας στο συγκεκριμένο σημείο και σβήστε ελαφρώς προς τα έξω. Σβήστε με καθοδικές κινήσεις προς τον λαιμό, και στη συνέχεια προς τα αυτιά και προς τα πάνω έως τη γραμμή του μετώπου. Επαναλάβετε την εφαρμογή έως ότου έχετε την επιθυμητή κάλυψη. Σταθεροποιήστε το αποτέλεσμα με μια πούδρα.

Ε2: Πώς να βρείτε τη σωστή απόχρωση του foundation;

Επισκεφθείτε το νέο εργαλείο Foundation Finder της Vichy: ένα πρωτόκολλο 4 βημάτων που βασίζεται στην πολυετή τεχνογνωσία και πείρα μας χάρη στην οποία δημιουργήσαμε αυτήν τη λύση που θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική απόχρωση foundation της Vichy ανάλογα με το χρωματικό τόνο και τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Ε3: Ποιο χρησιμοποιούμε πρώτα: το concealer ή το foundation;

Ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσετε αυτά τα δύο προϊόντα είναι πρώτα να λειάνετε την όψη της επιδερμίδας με το foundation και στη συνέχεια να εφαρμόσετε το concealer. Το foundation θα δημιουργήσει μια ομοιόμορφη βάση, ενώ το concealer θα είναι η τελική πινελιά για επιπλέον κάλυψη ή για να σβήσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια.