Σαμπουάν Μαλλιών

Σχεδιασμένα με φυσικής προέλευσης υποαλλεργικά συστατικά τα σαμπουάν Dercos καθαρίζουν το τριχωτό της κεφαλής, παρέχοντας θρέψη και προστατεύοντας έντονα τις ίνες της τρίχας για μεταξένια αίσθηση και υγιή λάμψη.

 • Συχνές ερωτήσεις
  Σχετικά με Σαμπουάν Μαλλιών

  ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Τι είναι το σαμπουάν βαθύ καθαρισμού;

  Ένα σαμπουάν βαθύ καθαρισμού περιέχει ΄ναν μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που λειτουργεί σαν μαγνήτης για να προσελκύει τους ρύπους, να τους αποδομεί για να μπορούν να απομακρυνθούν με το νερό. Τα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό είναι σχεδιασμένα να δρουν βαθιά στα μαλλιά και χρησιμοποιούνται περιστασιακά.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το σαμπουάν ως αφρόλουτρο σώματος;

  Όχι ακριβώς. Ένα προϊόν καθαρισμού σώματος περιέχει ενυδατικά, μαλακτικά και υγροσκοπικά συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος, ενώ τα σαμπουάν έχουν μαλακτικούς παράγοντες που κάνουν τα μαλλιά πιο λεία και ευκολότερα στο βούρτσισμα. Ακόμα κι αν και τα δύο είναι αποτελεσματικά στην αφαίρεση της περίσσειας λιπαρότητας και των ακαθαρσιών, δρουν διαφορετικά, καθώς τα σαμπουάν αφήνουν ένα φιλμ ώστε να διατηρούνται τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Πρέπει να λουζόμαστε καθημερινά;

  Αυτό εξαρτάται από διαφορετικούς παράγοντες. Τα λιπαρά και λεπτά μαλλιά απαιτούν καθημερινό ή πιο συχνό λούσιμο. Εάν στο περιβάλλον σας υπάρχει υγρασία, εάν ασκείστε πολύ ή εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα styling, θα πρέπει επίσης να λούζετε τα μαλλιά σας πιο συχνά.