Πώς δρα το serum με νιασιναμίδη & AHA της Vichy στις κηλίδες

Το δέρμα μας λειτουργεί ως φραγμός, είναι το πρώτο όργανο που επηρεάζεται από εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες, και με την αλλαγή στην εικόνα και τη συμπεριφορά του “καθρεφτίζει” προβλήματα που συνήθως εξελίσσονται σιωπηλά. Μια από αυτές τις αλλαγές στην εικόνα του είναι και η εμφάνιση κηλίδων, οι οποίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κυριότερες ενδείξεις… κακόβουλων εξωτερικών επιθέσεων στην επιφάνεια του δέρματος οι οποίες έχουν επηρεάσει την ισορροπία και τη νεανικότητά του.

Πίσω από τις κηλίδες βρίσκεται η μελανίνη, μια φυσική χρωστική που παράγεται από τα μελανινοκύτταρα και σκοπό έχει, μέσα από το μαύρισμα, να προσφέρει ένα πρώτο επίπεδο φυσικής προστασίας της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία – αυτή, βέβαια, η φυσική άμυνα του δέρματος είναι πλέον γνωστό ότι δεν αρκεί σε καμία περίπτωση για να αντιμετωπίσει τις πολύ σοβαρές βλάβες που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο. Όταν ο φυσιολογικός ρυθμός παραγωγής μελανίνης διαταραχτεί, η περίσσεια αυτής της φυσικής χρωστικής σε συνδυασμό με την ανομοιόμορφη κατανομή της, οδηγεί στην εμφάνιση των χαρακτηριστικών κηλίδων στο πρόσωπο, τα χέρια, το ντεκολτέ. Τι μπορεί να προκαλέσει αυτή τη διαταραχή στην παραγωγή της μελανίνης; Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο χωρίς σωστή προστασία, οι ορμονικές μεταβολές, δερματικές παθήσεις όπως η ακμή, η κληρονομικότητα, το μπλε φως από τις digital οθόνες, ακόμα και η ρύπανση βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους «ενόχους» πίσω από την εμφάνιση των κηλίδων.

Ευτυχώς, όμως, οι κηλίδες και προλαμβάνονται και αντιμετωπίζονται, αρκεί να χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα, υποαλλεργικά δερμοκαλλυντικά με υψηλό προφίλ ανοχής που «χτυπούν» το πρόβλημα στη ρίζα του και συγχρόνως να προστατεύεται η επιδερμίδα καθημερινά από την ηλιακή ακτινοβολία. Το Liftactiv Specialist B3 Serum της Vichy με νιασιναμίδη και AHA, είναι μια υποαλλεργική σύνθεση, κατάλληλη για κάθε φωτότυπο, που δρα σε πολλαπλές στιβάδες: αποτρέπει τον σχηματικό κηλίδων στη βασική στιβάδα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τις ορατές κηλίδες στην επιφάνεια του δέρματος. Η εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση αυτού του serum περιέχει 13% δερματολογικά ενεργά συστατικά με πρωταγωνιστές τη Νιασιναμίδη (Βιταμίνη Β3), ένα συστατικό που προσφέρει την αντιφλεγμονώδη δράση του για τον περιορισμό του σχηματισμού κηλίδων στη βασική στιβάδα της επιδερμίδας, και το Γλυκολικό Οξύ σε ένα Σύμπλοκο Απολέπισης που δρα στην επιφάνεια του δέρματος απολεπίζοντας ορατά τις κηλίδες, ώστε η επιδερμίδα να αποκτά σταδιακά πιο ομοιόμορφο και πιο φωτεινό τόνο. Χωρίς υδροκινόνη, άρωμα, αλκοόλη και χρωστικές, η υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση του serum Liftactiv Specialist B3, μειώνει τις κηλίδες έως 71%* μετά από 2 μήνες συστηματικής χρήσης ενώ συγχρόνως βελτιώνει αισθητά και τον τόνο της επιδερμίδας.

Για να υποστηρίξετε και να ενισχύσετε τα αποτελέσματα του serum Liftactiv Specialist B3 στις κηλίδες και τις ρυτίδες, συνδυάστε το με:

- Την Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Liftactiv Collagen Specialist, με αντιγηραντικά Πεπτίδια , Βιταμίνη C και Ιαματικό Νερό Vichy, που στοχεύει στη διόρθωση όλων των σημαδιών από την απώλεια κολλαγόνου στην επιδερμίδα - δηλαδή στη μείωση των ρυτίδων, τη σμίλευση του περιγράμματος, τη μείωση των χρωματικών αλλοιώσεων
- Την Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας Liftactiv Collagen Specialist η οποία είναι εμπλουτισμένη με αντιγηραντικά Πεπτίδια, Βιταμίνη Cg για λάμψη και ρεσβερατρόλη φυσικής προέλευσης. Ενώ εσείς κοιμάστε, η προηγμένη σύνθεσή της διορθώνει την καθημερινή συσσωρευμένη βλάβη που υφίσταται η επιδερμίδα από τους εξωτερικούς παράγοντες, αντισταθμίζει τα ορατά σημάδια της απώλειας κολλαγόνου, διορθώνει τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο.
-  Το καθημερινό Αντηλιακό Προσώπου κατά της Φωτογήρανσης Capital Soleil UV-Age Daily SPF50 Η σύνθεσή του περιέχει την πατενταρισμένη τεχνολογία Netlock χάρη στην οποία παρέχει προηγμένη, πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από τις UVA και τις UVB, αγκαλιάζοντας την επιδερμίδα με ένα εξαιρετικά λεπτό, ομοιόμορφο και ανθετικό φιλμ προστασίας. Συγχρόνως, ειδικά επιλεγμένα αντιγηραντικά συστατικά προσφέρουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια στα σημάδια της φωτογήρανσης, όπως οι κηλίδες, οι ρυτίδες, η έλλειψη σφρίγους. Θα το βρείτε και με χρώμα, αν θέλετε και ένα πέπλο κάλυψης και λάμψης στο πρόσωπό σας.

*Κλινική μελέτη. Τα αποτελέσματα υπολογίστηκαν για το 33% μιας ομάδας 44 γυναικών, για διάστημα 2 μηνών. Μέσος όρος 29%.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ