Πρόγραμμα περιποίησης με υαλουρονικό οξύ στις ρυτίδες

Πολλά περισσότερα από ενυδάτωση. Αυτός είναι ο λόγος που οι νεότερες μορφές προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας με υαλουρονικό οξύ, για τις γραμμές του προσώπου και το περίγραμμα των ματιών, θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην αντιρυτιδική περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε προϊόντα περιποίησης του δέρματος με υαλουρονικό οξύ για μεγαλύτερη δράση στις ρυτίδες

Υαλουρονικό οξύ. Το ενυδατικό συστατικό - ορόσημο της δερματολογίας’, αφού τίποτα δεν ενυδατώνει το δέρμα σας όπως αυτό. Αλλά δεν είναι’ μόνο αυτό. Η ικανότητά του να τονώνει και να λειαίνει έχει αποτελέσει αντικείμενο πολυάριθμων μελετών. Τώρα οι αγωγές, σε δερματολογικό επίπεδο, φέρνουν το υαλουρονικό οξύ στο δέρμα σας για να γεμίσει τις γραμμές ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Λειτουργώντας ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο από το ένα προϊόν για όλους, τα καλύτερα αποτελέσματα προέρχονται από την ενσωμάτωση πολλαπλών μορφών υαλουρονικού οξέος στη ρουτίνα περιποίησής σας. Συνδυάζοντας αυτές τις παραλλαγές: σε διάφορα μοριακά βάρη για να αλληλοσυμπληρώνονται, ο ενυδατικός "γίγαντας" της φύσης’ μεγιστοποιεί τον αντίκτυπό του και στις ρυτίδες.

Πρώτον, γεμίστε τις ρυτίδες με … υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους και υψηλής ενυδάτωσης

‘ Το Υ’ σημαίνει υψηλό μοριακό βάρος, υγροσκοπικό και ενυδατικό. Όροι που ουσιαστικά περιγράφουν το υαλουρονικό οξύ, σε υψηλό μοριακό βάρος και την ικανότητά του να απορροφά νερό για να γεμίσει τον χώρο μέσα στην επιδερμίδα σας. Όταν εφαρμόζεται, αυτά τα μεγαλύτερα μόρια "κάθονται" στο δέρμα, απορροφούν νερό και διογκώνουν τις γραμμές για ενυδάτωση, τόνωση και λείανση(1). Το υαλουρονικό οξύ σε αυτή τη μορφή διπλασιάζει στην πραγματικότητα την ικανότητα συγκράτησης νερού της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος’.

Στη συνέχεια, στοχεύετε στην αιτία των ρυτίδων … με περιποίηση δέρματος με κλάσματα υαλουρονικού οξέος.

Όταν έχουμε μικρότερου μεγέθους μόρια, το υαλουρονικό οξύ διεισδύει πιο βαθιά και πιο γρήγορα (τα έξι φορές μικρότερα μόρια απορροφούν 3 φορές πιο γρήγορα(2)) για δράση στις πρωτεΐνες του δέρματος.  Το υαλουρονικό οξύ σε κλάσματα, έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει το προ-κολλαγόνο στο δέρμα, βοηθώντας στην πρόληψη της υποβάθμισης του κολλαγόνου – πίσω από την εμφάνιση των ρυτίδων. Ενισχύει επίσης τον μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος(3) – βοηθώντας το δέρμα να ανανεωθεί και τη συνοχή των κυττάρων του δέρματος –, πόσο σφιχτά είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους – και για να λειανθούν βαθιές γραμμές(4). Η συνεχής χρήση υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά το βάθος των ρυτίδων και βελτιώνει την ενυδάτωση, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ:
1. Trookman, N.S. et al, "Immediate and Long-term Clinical Benefits of a Topical Treatment for Facial Lines and Wrinkles" in The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology 2.3 (2009) pp. 38-43
2. Η διείσδυση με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους (50 kDa) είναι 3 φορές ταχύτερη από ό,τι με (300 kDa) Hyaluronique de 300 kDa.
3. Αύξηση του μεταβολισμού των κερατινοκυττάρων: 180%
4. Σημαντική βελτίωση στις βαθύτερες ρυτίδες μετά από 4 εβδομάδες υαλουρονικού οξέος 0,1%.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ