Πανάδες από τον ήλιο

Προσέχουμε για να…. μην έχουμε

Οι πανάδες, οι νέες ρυτίδες όπως τις αποκαλούν, είναι ένα από τα ορατά σημάδια φωτογήρανσης  και δείχνουν δυστυχώς να προτιμούν - όπως και η κυτταρίτιδα- τις γυναίκες  κάθε ηλικίας. Εμφανίζονται πάντα λίγο μετά το καλοκαίρι, σημάδι πως  η αντηλιακή προστασία που προσφέραμε στην  επιδερμίδα μας , μάλλον δεν ήταν αρκετή….

 

Πώς δημιουργούνται;

Λένε πως με το μπρούντζινο χρώμα που αποκτάμε στα 20, «αγοράζουμε» τις … πανάδες των 40. Είναι γνωστό πως οι βλάβες που προκαλεί η υπερβολική έκθεση της επιδερμίδας στην υπεριώδη ακτινοβολία είναι αθροιστικές  με την  αρχή τους να βρίσκεται στα παιδικά και νεανικά μας χρόνια. Ο κανόνας αυτός ισχύει και για τις πανάδες από τον ήλιο. Γεννιούνται   στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και  χωρίς εμείς να το αντιλαμβανόμαστε , πολλαπλασιάζονται και εντείνονται κάθε φορά που ξεχνάμε να βάλουμε αντηλιακό. Μέχρι όμως  να γίνουν ορατές  περνούν αρκετά χρόνια.  Στην αρχή, οι πανάδες που εμφανίζονται το καλοκαίρι, ατονούν το  χειμώνα και συνήθως αν αντιμετωπιστούν έγκαιρα , υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην επανεμφανιστούν.  Με το πέρασμα του χρόνου  όμως , αν η αντηλιακή προστασία που παρέχουμε στην επιδερμίδα μας δεν είναι επαρκής  (SPF50 )  και ολοκληρωμένη οι πανάδες εγκαθίστανται πλέον μόνιμα.

 

Στο χέρι μας είναι να τις εμποδίσουμε

Όπως τονίζουν οι ειδικοί, η εφαρμογή μιας αντηλιακής κρέμας με υψηλό δείκτη προστασίας είναι ο μοναδικός τρόπος να εμποδίσουμε την εμφάνιση πανάδων από τον ήλιο ή, τουλάχιστον, να περιορίσουμε το μέγεθος και τη χρωματική τους ένταση. Σήμερα όμως μπορούμε να  προσφέρουμε πολύ περισσότερα στην επιδερμίδα μας και να τη βοηθήσουμε  ώστε η ποιότητά της να παραμείνει ιδανική, ακόμα και κάτω από τον πιο δυνατό ήλιο. Πώς; Οι «έξυπνες» αντηλιακές κρέμες πολλαπλών επιδόσεων  έχουν τον τρόπο…

Πολύ υψηλή προστασία: Με SPF 50 και συστήματα φωτοσταθερών φίλτρων ευρέος φάσματος, οι  αντιηλιακές κρέμες αυτές προστατεύουν αποτελεσματικά από τις UVB, τις- UVA ακόμα και από τις μακρές UVA, τις ακτίνες που ευθύνονται για την κακή ποιότητα της επιδερμίδας. Ενυδάτωση και αντιγήρανση: Με ενεργά ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, προστατεύουν την ξηρή επιδερμίδα από την αφυδάτωση, «γεμίζουν» τις ρυτίδες  και προλαμβάνουν τις πανάδες. Βελούδινο αποτέλεσμα, χρώμα καλοκαιριού: Η υψηλή αντηλιακή προστασία «δανείζεται» την υφή και τα οφέλη μιας κρέμας ΒΒ , χαρίζει  άμεσα στην επιδερμίδα ομοιόμορφο, βελούδινο αποτέλεσμα και μια πινελιά φυσικού, διακριτικού χρώματος για να μας συντροφεύει  παντού, στην πόλη και στην παραλία και να αναδεικνύει το ιδανικό μαύρισμα! Απόλαυση και ασφάλεια: Με υποαλλεργική σύνθεση, χωρίς paraben και με καταπραϋντικά συστατικά οι αντηλιακές κρέμες πολλαπλών επιδόσεων , προσφέρουν άμεσα, απαλότητα, άνεση και ασφάλεια στην  ξηρή επιδερμίδα, ακόμα και την ευαίσθητη.

 

Εμείς, γιατί να αρκεστούμε σε κάτι λιγότερο από το… ιδανικό;

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ