Αντιρυτιδικές κρέμες & οροί: Ποια προϊόντα να επιλέξετε

Πώς να κάνετε μερικές αλλαγές στην αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδας σας τώρα, που αργότερα θα αποδώσουν σημαντικά.

Χρήση της σωστής αντιρυτιδικής κρέμας

Είτε καταπολεμάτε τις πρόσφατες αλλαγές που μπορεί να έχετε παρατηρήσει στο δέρμα σας είτε προσπαθείτε να καθιερώσετε σωστές συνήθειες περιποίησης της επιδερμίδας για τα επόμενα χρόνια, εάν έχετε πάρει στα σοβαρά την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος και την αντιρυτιδική περιποίηση του δέρματος, υπάρχουν μερικά σημαντικά συστατικά που πρέπει να γνωρίζετε. Η βιταμίνη C, το υαλουρονικό οξύ και τα πεπτίδια αποτελούν όλα αναγνωρισμένα δραστικά συστατικά που βρίσκονται σε μια σειρά από προϊόντα αντιγήρανσης, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας και να επιτύχετε στοχευμένη δράση. Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη του καθενός, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για το δέρμα σας.

Χρήση της σωστής αντιρυτιδικής κρέμας

Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, η αντιγήρανση δεν αφορά μόνο την τακτική ενυδάτωση και την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού. Η αντηλιακή προστασία αποτελεί ένα καίριας σημασίας προληπτικό μέτρο και το να μην καπνίζετε είναι βασική προϋπόθεση εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση των λεπτών γραμμών προτού μετατραπούν σε ρυτίδες ή αν επιθυμείτε να μην εμφανιστούν νωρίτερα από όσο χρειάζεται. Αναζητώντας μερικές λέξεις-κλειδιά στα συστατικά, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι προβαίνετε σε πιο στοχευμένες ενέργειες στα συμπτώματα γήρανσης, όπως σχηματισμός ρυτίδων, απώλεια ελαστικότητας και έλλειψη σφριγηλότητας. Βρείτε εδώ τι πρέπει να αναζητάτε στην ετικέτα της αντιρυτιδικής κρέμας σας:

Βιταμίνη C για προστασία του δέρματος
Ως αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τη ρύπανση, η βιταμίνη C προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και καταπραΰνει ενεργά το δέρμα. Μειώνει επίσης την εμφάνιση των πιο σκούρων κηλίδων μελάγχρωσης που προκαλούνται συχνά από την έκθεση στον ήλιο, ενώ αποτελεί φυσικό απολεπιστικό που διατηρεί το δέρμα φωτεινό και λαμπερό.

Υαλουρονικό οξύ για εκπληκτική ενυδάτωση
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα ενυδατικό υπερ-συστατικό, το οποίο βοηθά το δέρμα να κλειδώσει την υγρασία, ώστε να καταπολεμήσει την εμφάνιση των γραμμών και να διατηρήσει το δέρμα σφριγηλό. Ενισχύει επίσης τη λειτουργία φραγμού, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό.

Πεπτίδια για το κολλαγόνο
Τα πεπτίδια είναι θραύσματα πρωτεΐνης τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των διαφόρων σημαδιών γήρανσης ανάλογα με τη σύνθεσή τους. Το πιο σημαντικό για τις αντιγηραντικές κρέμες είναι ότι ορισμένα πεπτίδια προκαλούν το δέρμα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την τόνωση και ενισχύοντας τη δομή του δέρματος, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό στη διαδικασία γήρανσης

Αντιρυτιδική ρουτίνα ομορφιάς: με βάση δραστικά αντιγηραντικά συστατικά

Το αντιρυτιδικό serum
Η εφαρμογή ενός serum με συμπύκνωμα βιταμίνης C σε φρεσκοκαθαρισμένη επιδερμίδα, θα επιτρέψει σε αυτό το ισχυρό δραστικό να διεισδύσει σε βάθος. Ταμπονάρετε σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, για να προετοιμάσετε το δέρμα για τη θεραπεία ενυδάτωσης που θα ακολουθήσει, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα τη συνηθισμένη ενυδατική κρέμα σας.

Η αντιρυτιδική κρέμα
Μετά το serum σας συνεχίστε με αντιγηραντική κρέμα διπλής δράσης. Ένα προϊόν που συνδυάζει τη δύναμη των πεπτιδίων με τη βιταμίνη C, για παράδειγμα, θα διατηρήσει το κολλαγόνο του δέρματος, θα προσφέρει ενυδάτωση και θα καταπολεμήσει την οξείδωση. Τα αντιγηραντικά δραστικά συστατικά είναι ιδιαιτέρως σημαντικά και στις κρέμες νυχτός, για λίγη επιπλέον βοήθεια κατά τη νυχτερινή διαδικασία αναζωογόνησης, αφήνοντας το δέρμα πιο απαλό, σφιχτό και σφριγηλό, με τις γραμμές αισθητά πιο λείες.

Η αντιρυτιδική μάσκα
Μία φορά την εβδομάδα, στοχεύστε σε μια ενυδάτωση περιποίησης της επιδερμίδας με υαλουρονικό οξύ, για να βελτιώσετε τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα. Η εντατική ενυδάτωση θα λειάνει τις ρυτίδες μετά από τακτική χρήση.
skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ