Αντιμετώπιση Ρυτίδων με Φυσικό Τρόπο

Τα 4 απαραίτητα συστατικά που πρέπει να αναζητάτε για την αντιμετώπιση ρυτίδων με φυσικό τρόπο, σύμφωνα με τους ειδικούς της επιδερμίδας.

 

 

Ραμνόζη

Η Ραμνόζη, ένας φυσικά απαντώμενος φυτικός μονοσακχαρίτης, αποτελεί βασικό ενεργό συστατικό της σειράς Liftactiv Supreme. Εμπεριέχεται στην κρέμα ημέρας σε ποσότητα 5%, και στον ορό Serum 10 Supreme σε ποσότητα 10%.

 

Χάρη στις μοναδικές αντιγηραντικές ιδιότητές της, η Ραμνόζη ενισχύει τη δομή της επιδερμίδας και μειώνει τα σημάδια της γήρανσης. Οφέλη για την επιδερμίδα: Με τακτική χρήση, η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και ανακτά την ελαστικότητά της, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την ορατή μείωση των ρυτίδων. Η δομή της επιδερμίδας ενισχύεται, και έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση.

 

Υαλουρονικό Οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ έχει την ικανότητα να δεσμεύει και να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα μορίων νερού, προφυλάσσοντας έτσι την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του χορίου. Η σύνθεση Υαλουρονικού Οξέος στον οργανισμό μας αυξάνεται, όταν η επιδερμίδα υφίσταται κάποια βλάβη: με αυτόν τον τρόπο, επανορθώνονται και προστατεύονται οι ινοβλάστες και τα επιθηλιακά κύτταρα. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνουμε, μειώνονται τα επίπεδα αυτού του φυσικά απαντώμενου οξέος. Έχει αποδειχθεί ότι στις πιο ώριμες επιδερμίδες δεν υπάρχει καθόλου Υαλουρονικό Οξύ. Το Υαλουρονικό Οξύ έχει εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, επιδρώντας έτσι θετικά στην ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επιπλέον, χάρη στο χαμηλό επίπεδο πρωτεϊνών του οξέος, μειώνεται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Οφέλη για την επιδερμίδα: Όταν εμπεριέχεται στη φόρμουλα των προϊόντων περιποίησης, το Υαλουρονικό Οξύ καταπραΰνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την πιο σφριγηλή, με ορατά λιγότερες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

 

Ρετινόλη

Η Ρετινόλη, μια μορφή της βιταμίνης A , είναι απαραίτητη όχι μόνο για την επιδερμίδα μας, αλλά και για την υγεία των δοντιών και των οστών μας. Μελέτες έδειξαν ότι η Ρετινόλη διεγείρει την παραγωγή πολυσακχαριτών, οι οποίοι έχει αποδειχθεί ότι συγκρατούν το νερό στην επιδερμίδα και ενισχύουν τη σύνθεση κολλαγόνου. Οφέλη για την επιδερμίδα: Η Ρετινόλη είναι γνωστή για τη δράση της σε ό,τι αφορά τη μείωση της εμφάνισης επίμονων λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ παράλληλα λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας, αφήνοντάς το πρόσωπο ενυδατωμένο και απαλό.

 

Βιταμίνη C

Με την πάροδο του χρόνου, το επίπεδο της Βιταμίνης C στον οργανισμό μας μειώνεται. Πέραν της κατανάλωσης τροφών πλούσιων στη βιταμίνη αυτή (υπάρχει σε πολλά φρούτα και λαχανικά), η τοπική εφαρμογή της Βιταμίνης C παρέχει μια ισχυρή ασπίδα προστασίας ενάντια στην οξείδωση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν σημάδια γήρανσης.

Οφέλη για την επιδερμίδα: όντας ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό συστατικό, η Βιταμίνη C συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της ελαστικότητας και της νεανικότητας της επιδερμίδας.

 

Οι δερματολόγοι και οι φαρμακοποιοί των Εργαστηρίων Vichy αντλούν έμπνευση από την πολύχρονη εμπειρία τους στην περιποίηση της επιδερμίδας, δημιουργώντας φόρμουλες που περιέχουν τα πλέον αποτελεσματικά και ισχυρά ενεργά συστατικά για τη σειρά Liftactiv.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ