Αντιηλιακή φροντίδα Ideal Soleil: το προστατευτικό σύμπλοκό μας

Η Vichy έχει αναπτύξει ένα μοναδικό, προστατευτικό σύμπλοκο για τη συλλογή αντιηλιακής φροντίδας Ideal Soleil.


Για να κατανοήσετε καλύτερα τα οφέλη του, ακολουθεί μια ανάλυση του τρόπου με τον οποίο τα βασικά συστατικά του προστατεύουν και περιποιούνται την επιδερμίδα σας.


Αντιηλιακό φίλτρο: Mexoryl

Το αντιηλιακό φίλτρο είναι μια ουσία που μπλοκάρει ορισμένες ακτίνες του ήλιου, προκειμένου να προστατεύσει την επιδερμίδα από τις δυνητικές βλαβερές επιπτώσεις τους. Στο προστατευτικό σύμπλοκό της, η Vichy ενσωματώνει, στη σωστή συγκέντρωση, δύο τύπους αντιηλιακών φίλτρων: χημικά φίλτρα που απορροφούν επιλεκτικά την ακτινοβολία προτού φτάσει στον οργανικό ιστό και ορυκτά φίλτρα που αντανακλούν το φως κατά τη διάχυσή του στην επιδερμίδα. Για αποτελεσματική προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA (μεγάλου και μικρού μήκους κύματος) και UVB, στα προϊόντα αντιηλιακής φροντίδας της Vichy χρησιμοποιούνται και οι δύο αυτοί τύποι φίλτρων.

Το Mexoryl, ένα από τα πολλά φίλτρα της Vichy, είναι ένα οργανικό αντιηλιακό φίλτρο που αναπτύχθηκε από το Τμήμα Έρευνας της L'Oréal και χρησιμοποιείται σε δύο μορφές: το Mexoryl®-SX και το Mexoryl®-XL. Το πρώτο παρέχει προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA μικρού μήκους κύματος, ενώ το δεύτερο ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB. Το Mexoryl, του οποίου οι πρώτες ύλες προέρχονται εν μέρει από ανανεώσιμες πηγές, έχει την ικανότητα να απορροφά την ακτινοβολία και να την απελευθερώνει με τη μορφή θερμικής ενέργειας πριν διεισδύσει στην επιδερμίδα.


Αντιοξειδωτικά: Βιταμίνη E

Η Βιταμίνη E, μια ομάδα λιποδιαλυτών ενώσεων γνωστών και σαν «τοκοφερόλες» ή «τοκοτριενόλες», είναι γνωστή στην επιστημονική κοινότητα για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές της που αναστέλλουν την παραγωγή ελεύθερων ριζών. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η Βιταμίνη Ε προστατεύει ενάντια στη ρύπανση και στις ακτίνες UV, ενώ διαθέτει επίσης επανορθωτικές ιδιότητες. Η Βιταμίνη Ε απαντάται σε πολλά φρούτα και λαχανικά, όπως τα αβοκάντο και τα σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά.


Μεταλλικά στοιχεία: Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy

Πηγάζοντας από την καρδιά των γαλλικών ηφαιστείων, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy εμπεριέχει 15 διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία. Η Pascale Mora, Διευθύντρια Επιστημονικής Επικοινωνίας στη Vichy, μας εξηγεί τα οφέλη του: «Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy ενδυναμώνει τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας ενάντια στον επιβλαβή αντίκτυπο της ακτινοβολίας UV». Αυτό γίνεται με την ενίσχυση της καταλάσης, του φυσικού όπλου της επιδερμίδας κατά του οξειδωτικού στρες που προκαλούν οι ακτίνες UV. Δοκιμές in vivo και κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν την ικανότητα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού Vichy να ενισχύει τον δερματικό φραγμό και να τονώνει την κυτταρική αναγέννηση.

Χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία της στη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Vichy ανέπτυξε ένα μοναδικό προστατευτικό σύμπλοκο αποτελούμενο από αντιηλιακά φίλτρα, αντιοξειδωτικά, και δυναμωτικό, αγνό νερό.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ