Αντηλιακή κρέμα με χρώμα για προστασία από τον ήλιο

Μπορεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η γήρανση του δέρματος να είναι αναπόφευκτη, γνωρίζατε όμως πως από τους παράγοντες που ευθύνονται για αυτή μόλις το 20% σχετίζεται με τις γενετικές καταγραφές στο DNA σας (τις οποίες δεν μπορείτε να αλλάξετε) ενώ το υπόλοιπο 80% (!) αφορά στο εκθεσίωμα; Πρόκειται για το σύνολο των εξωγενών και ενδογενών παραγόντων που επηρεάζουν το δέρμα από τη στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι το τέλος, πυροδοτούν ή/και εντείνουν το οξειδωτικό στρες, και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε βιολογικά και κλινικά σημάδια γήρανσης.

Από τους παράγοντες που απαρτίζουν το εκθεσίωμα, δύο είναι αυτοί που όταν συνυπάρχουν επιταχύνουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης: πρόκειται για την ακτινοβολία UV (θυμίζουμε ότι οι ακτίνες UVA είναι παρούσες όλο το χρόνο, ακόμα και όταν έχει συννεφιά) και τη ρύπανση, ένα ύπουλο και άκρως επικίνδυνο ντουέτο που πυροδοτεί το φαινόμενο της φωτορύπανσης, το οποίο είναι ο βασικός υπεύθυνος για τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Συγκεκριμένα, η φωτορύπανση εντείνει το οξειδωτικό στρες που οδηγεί στο σχηματισμό ρυτίδων, στην εμφάνιση σκούρων κηλίδων, την απώλεια σφριγηλότητας, τη θαμπάδα.

Η λύση για να αποφύγετε τη φωτορύπανση δεν είναι, φυσικά, να σταματήσετε να ζείτε, να κλείσετε πατζούρια και digital οθόνες και να μην βγείτε ποτέ ξανά από το σπίτι αλλά κάτι πολύ πιο εύκολο και τεκμηριωμένα αποτελεσματικό: η καθημερινή φωτοπροστασία της επιδερμίδας σας μέσα από μία προηγμένη, αποτελεσματική και ευχάριστη σύνθεση, κατάλληλη για κάθε τύπο και φωτότυπο. Ακριβώς αυτό είναι το προφίλ του Capital Soleil UV-Age Daily SPF50 /PF46 που δημιούργησε η Vichy - ένα πανίσχυρο αντιγηραντικό όπλο απέναντι στην φωτορύπανση που “βομβαρδίζει” ανελέητα τα κύτταρα της επιδερμίδας, το τελευταίο απαραίτητο βήμα στο καθημερινό σας skincare.

 

Αυτό είναι το απαραίτητο βήμα στο καθημερινό skincare που χρειάζεστε ASAP!

 

Για πρώτη φορά η Vichy Laboratories δημιουργεί μια νέα γενιά προστασίας UV: εξασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος (UVB, UVA, μεγάλου μήκους κύματος UVA) με μια εξαιρετικά ανάλαφρη υφή με αόρατο φινίρισμα, ιδανική για καθημερινή χρήση. Αυτό το επίτευγμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς τα φίλτρα UV είναι συχνά σε ελαιώδη κατάσταση και η ενσωμάτωσή τους σε μια προστατευτική και ευχάριστη φόρμουλα, είναι πραγματική πρόκληση για τους επιστήμονες- αυτός είναι ο λόγος που συχνά τα αντηλιακά με πολύ υψηλό SPF έχουν μια κολλώδη αίσθηση, και δεν απλώνονται εύκολα. Το μυστικό πίσω από το πρωτοποριακό Capital Soleil UV-Age Daily SPF50 είναι το NETLOCK, η νέα τεχνολογία της Vichy, κατοχυρωμένη με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Χάρη σε αυτήν, τα φίλτρα UV «παγιδεύονται» σε μικροσταγονίδια γέλης που, μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα, σχηματίζει ένα εξαιρετικά λεπτό, ομοιόμορφο και ανθεκτικό φιλμ.


Το Capital Soleil UV-Age Daily SPF50 δεν είναι άλλο ένα αντηλιακό προσώπου υψηλής προστασίας. Είναι μια σύνθεση δερματολογικού επιπέδου που συνδυάζει τα προηγμένα αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος με αντιγηραντικά ενεργά συστατικά που καταπολεμούν τα υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης. Η σύνθεση περιέχει 2% Νιασιναμίδη που μειώνει την όψη των κηλίδων και δρα ενάντια στη μελάγχρωση, 4% Βιοπεπτίδια που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνουν τις ρυτίδες, 1% Βιταμίνη Ε που μειώνει το οξειδωτικό στρες, Κλάσματα Προβιοτικών που καλλιεργούνται σε Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy μέσω ζύμωσης, τα οποία προάγουν και διαφυλάσσουν την υγιή όψη της επιδερμίδας και Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, με 15 πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία, που ενισχύει τις άμυνες του δέρματος.

 

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: το Capital Soleil UV-Age Daily SPF50 /UVA-PF46 (το SPF αναφέρεται στην προστασία από τις UVB, ενώ το PF στην προστασία από τις UVA), ενισχύει και αναβαθμίζει κάθε πρωτόκολλο αντιγήρανσης. Αποδεικνύεται εξαιρετικά αποτελεσματικό στη μείωση του οξειδωτικού στρες εξαιτίας της φωτορύπανσης καθώς μειώνει κατά 95% την οξείδωση του σμήγματος και κατά 50% τα μικροσωματίδια ρύπων που επικάθονται στην επιδερμίδα, προλαμβάνει το οξειδωτικό στες από την IRA ακτινοβολία κατά 47% και προστατεύει το κολλαγόνο ενώ μέσα σε 1 ώρα επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό. Και βέβαια, δρα ετυπωσιακά και στα σημάδια της φωτογήρανσης, μειώνοντας τις καφέ κηλίδες κατά 27%* και αυξάνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας κατά 6%**.

UV-Age Daily με Χρώμα: 4 οφέλη με 1 κίνηση!

Εσείς που θέλετε άμεσο αποτέλεσμα ομοιόμορφου χρωματικού τόνου ή προτιμάτε να αφήνετε στην άκρη το makeup τους ζεστούς μήνες του χρόνο για χάρη ενός διάφανου πέπλου χρώματος, κάντε χώρο στο μπάνιο σας για το νέο Capital Soleil UV-Age Daily SPF50 με Χρώμα! Η σύνθεση του UV-Age Daily εμπλουτίζεται με μεταλλικές χρωστικές με στόχο να προσφέρει καθημερινά στην επιδερμίδα πολύ υψηλή προστασία SPF50 /PPD46, προστασία από το οξειδωτικό στρες της φωτορύπανσης αλλά και από το ορατό φως, διόρθωση των σημαδιών φωτογήρανσης (κηλίδες, ρυτίδες, χαλάρωση) και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο – και όλα αυτά χωρίς το παραμικρό αμφιλεγόμενο συστατικό!
 
* Κλινική δοκιμή με χρήση ανάλυσης εικόνας σε 43 γυναίκες, κατά τη διάρκεια καθημερινής χρήσης για 56 ημέρες.
** Κλινική δοκιμή σε 43 γυναίκες, κατά τη διάρκεια καθημερινής χρήσης για 56 ημέρες.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ