Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Ακτινοβολία UV: Όσα πρέπει να ξέρουμε

Αντίθετα με τη γενική αντίληψη, δεν έχουμε απεριόριστο απόθεμα «ηλιακού κεφαλαίου» - το  αντίθετο μάλιστα! Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, το δέρμα μας συσσωρεύει συνεχώς κακή ακτινοβολία UV ώσπου δεν μπορεί να απορροφήσει άλλη. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και αρχικά έχουν τη μορφή καφέ κηλίδων, πρόωρων ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Όταν γίνονται αντιληπτά τα εξωτερικά αυτά σημάδια, οι βλάβες στο βάθος του δέρματος είναι ήδη υπαρκτές.

Δυστυχώς, όχι. Καθένας γεννιέται με ένα διαφορετικό φωτότυπο και διαφορετικά επίπεδα ανοχής στην ηλιακή έκθεση. Έτσι, όσοι έχουν πιο σκούρο ή μελαψό δέρμα έχουν μεγαλύτερη ποσότητα μελανίνης, η οποία τους παρέχει μεγαλύτερη προστασία, χωρίς ωστόσο να τους απαλλάσσει από την ανάγκη αντιηλιακής προστασίας.

Ναι, το ηλιακό έγκαυμα είναι το αποτέλεσμα της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο. Ως άμεσο αποτέλεσμα, η επιδερμίδα υπερθερμαίνεται και αρχίζει να ξεφλουδίζει, όμως οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος υφίστανται πολύ μεγαλύτερο σοκ. Η φυσική ικανότητα των κυττάρων να επιδιορθώνονται δεν επαρκεί, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ανεπανόρθωτες βλάβες.

Μόνο όταν ακολουθούνται οι βασικοί κανόνες: αποφεύγουμε την έκθεση στις ώρες με έντονη ηλιοφάνεια και τηρούμε τις συμβουλές των ειδικών του Εθνικού Ινστιτούτου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας της Γαλλίας (INPES). Επιπλέον, είναι απαραίτητη η προστασία της επιδερμίδας με υψηλό δείκτη προστασίας, τουλάχιστον SPF 40. Αντίθετα με τη γενική άποψη, η χρήση αντηλιακών προϊόντων δεν εμποδίζει τη μελανίνη, η οποία δημιουργεί το μαύρισμα, να φτάσει μέχρι την επιφάνεια της επιδερμίδας. Άλλο ένα πλεονέκτημα της επιλογής προστασίας με υψηλό SPF είναι ότι σας επιτρέπει να μαυρίζετε προοδευτικά, χωρίς να καίγεστε, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια του μαυρίσματος, ακόμα και μετά τις διακοπές σας. Βρείτε το ιδανικό προϊόν αντηλιακής προστασίας για σας κάνοντας το διαγνωστικό τεστ μας.

Σίγουρα, όχι. Αντιθέτως, οι καμπίνες solarium διαχέουν μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας UVA σε σύντομο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να οξειδώνεται η μελανίνη και να δίνει την εντύπωση μαυρίσματος 15 λεπτά μετά την έκθεση στις λάμπες. Όμως, το μαύρισμα αυτό δεν διαρκεί και δεν προστατεύει την επιδερμίδα. Από τον Ιούλιο του 2009, η Διεθνής Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC) κατέταξε τις ακτίνες UV που εκπέμπουν οι λάμπες μαυρίσματος ως καρκινογόνες. Και ο νοών νοείτο…

Φυσικά! Υπάρχουν διατροφικά συμπληρώματα που βοηθούν το δέρμα να προετοιμαστεί για την έκθεση στον ήλιο. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Benjamin Bauquin, «αρκεί να καταναλώνουμε καθημερινά, δύο εβδομάδες πριν την έκθεση, αντιοξειδωτικά καροτινοειδή που ευνοούν την παραγωγή μελανίνης και κατά συνέπεια το μαύρισμα». Τα βρίσκουμε σε όλα τα φρούτα και λαχανικά με έντονο χρώμα, όπως καρότα, μάνγκο, βερίκοκα, κόκκινες πιπεριές, φράουλες, κεράσια, κίτρινη κολοκύθα, ντομάτες και νεροκάρδαμο.  Και συμπληρώνει «Όσο πιο έντονο χρώμα έχει το φρούτο, τόσο πιο ώριμο και πλούσιο σε καροτινοειδή είναι. Και μια τελευταία σοφή συμβουλή: για μέγιστη απορρόφηση της β-καροτίνης προσθέστε μια μικρή ποσότητα λιπαρής ουσίας, π.χ. ένα ή δύο καρύδια ή μερικές σταγόνες ελαιόλαδου».

Για ένα ποτήρι 250 ml βάλτε στον αποχυμωτή 3 νεαρά καρότα, ½ ώριμο μάνγκο και 5 φράουλες. Διακοσμήστε με ένα φυλλαράκι δυόσμου. Το smoothie θα πρέπει ιδανικά να καταναλώνεται κάθε πρωί. Όταν δεν βρίσκετε μάνγκο στην αγορά, αντικαταστήστε το με άλλο φρούτο ή λαχανικό της επιλογής σας, όπως η ντομάτα.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

After Sun Γαλάκτωμα

( 1 γνώμη )

{Όνομα_Προϊόντος}

Αντηλιακή Κρέμα για Κηλίδες με Χρώμα

( 2 γνώμη )

{Όνομα_Προϊόντος}

Αντηλιακό Γαλάκτωμα - Gel SPF 50

( 1 γνώμη )

{Όνομα_Προϊόντος}

Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου για ματ αποτέλεσμα SPF 50

( 15 γνώμη )

go to top