Ξηρό Σαμπουάν

Σχεδιασμένο για χρήση μεταξύ των λουσιμάτων με νερό, για εξυγίανση και καθαρισμό των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, το ξηρό σαμπουάν για λεπτά μαλλιά δίνει επίσης όγκο όταν εξωτερικοί επιθετικοί παράγοντες, όπως τα ρυπογόνα σωματίδια, κάνουν το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά λιπαρά, χωρίς όγκο. Το ξηρό σαμπουάν Dercos περιέχει αποτοξινωτική σπιρουλίνα για την απορρόφηση των ρυπογόνων σωματιδίων, ενεργό άνθρακα για έντονη θρέψη και προστασία των ινών των μαλλιών και καολίνη για απορρόφηση του σμήγματος και προσθήκη όγκου.

Συχνές ερωτήσεις
Σχετικά με Ξηρό Σαμπουάν

ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Πώς χρησιμοποιείται το ξηρό σαμπουάν;

Ξεκινήστε ψεκάζοντας ξηρό σαμπουάν σε στεγνά μαλλιά περίπου 10 έως 20 cm μακριά από τα μαλλιά σας. Εάν εφαρμόσετε πολύ κοντά στο τριχωτό της κεφαλής, μπορεί να συσσωρευτούν σε συγκεκριμένα σημεία τα συστατικά, με αποτέλεσμα να φαίνεται το λευκό τους χρώμα και να μην είναι εύκολο να διαχωριστούν οι ίνες της τρίχας μεταξύ τους. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και περισσότερο όγκο, εφαρμόστε στο κάτω μέρος των μαλλιών. Για το τελείωμα, βουρτσίστε τα μαλλιά σας για να απλωθεί το προϊόν και να αφαιρέστε τυχόν περίσσεια πούδρας.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Πώς λειτουργεί το ξηρό σαμπουάν;

Το ξηρό σαμπουάν χρησιμοποιεί ενεργά συστατικά για να απορροφήσει τη λιπαρότητα και τον ιδρώτα από τα μαλλιά σας για να φαίνονται πιο καθαρά και φρέσκα μεταξύ των λουσιμάτων. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν επίσης άρωμα για να μυρίζουν όμορφα τα μαλλιά.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Προκαλεί τριχόπτωση το ξηρό σαμπουάν;

Τα ξηρά σαμπουάν μπορεί να είναι βολικά αλλά δεν είναι σαν τα κανονικά σαμπουάν. Εάν τα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά ή χρησιμοποιείτε προϊόντα που είναι επιθετικά μπορεί να οδηγήσουν σε σπάσιμο της τρίχας, απόφραξη των θυλάκων και τελικά στην τριχόπτωση.