Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Συμβουλές διαλογισμού: Πώς να ξεκινήσετε τη μέρα σας

Ακούτε πολλά για τα οφέλη του ενσυνείδητου διαλογισμού, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Εμείς είμαστε εδώ! Διαβάστε παρακάτω μια εισαγωγή στη δημοφιλέστατη αυτή τεχνική χαλάρωσης και μάθετε πώς να την συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας πρωινή ρουτίνα.

Συμβουλές διαλογισμού: Πώς να ξεκινήσετε τη μέρα σας

Καθοδηγούμενος διαλογισμός: μια εισαγωγή


Έτοιμες να δούμε μερικούς αριθμούς; Σε ό,τι αφορά το στρες στον χώρο εργασίας, το 46% του συνόλου των εργαζομένων αναφέρουν ότι νοιώθουν εξάντληση ή ότι έχουν υπερβολικά μεγάλο φόρτο δουλειάς, ενώ σχεδόν το ένα τρίτο αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον ύπνο λόγω της δουλειάς τους
[1]. Επιπλέον, πάνω από το ένα πέμπτο λένε ότι δεν καταπιάνονται συχνά με δραστηριότητες που συμβάλλουν στη διαχείριση του άγχους[2] –αν λοιπόν δεν είστε εξοικειωμένες με τον καθοδηγούμενο διαλογισμό, ήρθε η ώρα να μάθετε περισσότερα. Θεωρείται ότι η τεχνική αυτή βοηθά στη μείωση των επιπέδων του στρες, τη βελτίωση της παραγωγικότητας και την εξασφάλιση υγιούς ύπνου, με μερικές μελέτες, μάλιστα, να υποστηρίζουν ότι υπάρχει διασύνδεση ανάμεσα στον τακτικό καθοδηγούμενο διαλογισμό και στον περιορισμό των συμπτωμάτων του άγχους ή των ψυχικών ασθενειών.[3]

[1] http://www.stress.org/workplace-stress/
[2] https://www.apa.org/news/press/releases/stress/2014/stress-report.pdf
[3] http://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/fullarticle/1809754

Διαφορετικές μορφές διαλογισμού


Ενώ ο παραδοσιακός διαλογισμός εστιάζει κυρίως στην επίτευξη εσωτερικής γαλήνης μέσω της σιωπής, ο καθοδηγούμενος διαλογισμός περιλαμβάνει συχνά την επανάληψη –φωναχτά ή νοητά– κάποιων μάντρα που αποσκοπούν στην καταπολέμηση των αρνητικών ή επίμονων σκέψεων, επανεκπαιδεύοντας έτσι τον εγκέφαλο να συσχετίσει τη χαλάρωση με τον θετικό ή τον ενσυνείδητο τρόπο σκέψης. Ο καθοδηγούμενος οραματισμός, μια άλλη μορφή της παραπάνω τεχνικής, μας ενθαρρύνει να φανταστούμε εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης αγχωτικών καταστάσεων ή περιστάσεων που τείνουν να μας δημιουργούν στρες στην καθημερινή μας ζωή.

Ενσωματώνοντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό στην καθημερινότητά σας


Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε ένα ήσυχο μέρος, όπου μπορείτε να καθίσετε ή να ξαπλώσετε άνετα. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε στη ρουτίνα σας μερικές ήπιες ασκήσεις αναπνοής και δώστε προσοχή στη στάση του σώματός σας, ιδίως όταν κάθεστε στο γραφείο. Επίσης, μην διστάσετε να πειραματιστείτε με διάφορα είδη διαλογισμού! Κάποιοι τύποι καθοδηγούμενου οραματισμού απαιτούν τη χρήση ακουστικών, άλλοι εξασκούνται με τη συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής, και άλλοι σας ενθαρρύνουν να επαναλάβετε ένα μάντρα ή ακόμα και να δημιουργήσετε ένα δικό σας –το ποια τεχνική σας ταιριάζει καλύτερα είναι δική σας επιλογή.


Αν ψάχνετε έναν πιο δραστήριο τρόπο να ξεκινάτε τη μέρα σας, η ειδικός στη γιόγκα Anna Khuade συνιστά τον συνδυασμό του διαλογισμού με τη γιόγκα (LINK: The perfect 5-minute yoga morning routine), έτσι ώστε το μυαλό σας να συγχρονιστεί και να εναρμονιστεί με το σώμα σας μετά το πρωινό ξύπνημα. Όποιο στιλ διαλογισμού κι αν προτιμάτε, αφιερώνοντας χρόνο κάθε πρωί για να συγκεντρωθείτε, πριν ασχοληθείτε με όλες τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διαχειριστείτε τα συναισθήματα στρες ή ανετοιμότητας –ακόμα κι αν αυτές είναι οι μόνες στιγμές που έχετε για τον εαυτό σας μέχρι το τέλος της μέρας!

go to top