Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Περιποίηση Μαλλιών

Περιποίηση Μαλλιών

1. Χρησιμοποιείστε το σωστό σαμπουάν


Αν έχετε ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής, πρώτη σας προτεραιότητα κατά την επιλογή ενός σαμπουάν είναι να βρείτε κάποιο που να είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και υποαλλεργικό. Αποφύγετε αυτά που περιέχουν θειικά άλατα, καθώς όχι μόνο ερεθίζουν το τριχωτό της κεφαλής, αλλά επίσης αφαιρούν όλα τα φυσικά έλαια των μαλλιών σας. Επιπλέον, πρέπει να ξέρετε ότι τα σαμπουάν που ενδείκνυνται για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, είναι διαθέσιμα για διαφορετικούς τύπους μαλλιών, οπότε μην αγοράσετε απλώς το πρώτο που θα δείτε μπροστά σας!

2. Λούστε + ξεβγάλτε σωστά τα μαλλιά σας


Τρίβοντας το σαμπουάν στα μαλλιά σας μπορεί να προκαλέσετε σπάσιμο της τρίχας και ερεθισμούς. Αντ’ αυτού, κάντε απαλό μασάζ με το σαμπουάν. Το ίδιο ισχύει και για το ξέβγαλμα. Για να βεβαιωθείτε ότι ξεβγάζετε καλά τα μαλλιά σας χωρίς να τα καταστρέφετε, στύψτε απαλά το σαμπουάν, από τις ρίζες προς τις άκρες, και περάστε τα χέρια σας μέσα από τα μαλλιά σας, έως ότου αφαιρεθεί τελείως το προϊόν.

3. Πώς να στεγνώνετε τα μαλλιά σας

Ιδανικά, τα μαλλιά σας είναι πιο χαρούμενα όταν τα αφήνετε να στεγνώσουν φυσικά. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα (πρέπει να πάνε για δουλειά, έχει κρύο, κλπ.). Χρησιμοποιείστε μια βαμβακερή πετσέτα για να απορροφήσετε την περίσσεια νερού, και στη συνέχεια βάλτε πιστολάκι σε χαμηλή θερμοκρασία. Στεγνώστε με κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω, με το ακροφύσιο τουλάχιστον 5cm μακριά από τις ρίζες, για να αποφύγετε τον ερεθισμό του τριχωτού της κεφαλής.

4. Styling μαλλιών και ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής

Ακόμη κι αν λούζεστε σωστά, κάποια συνήθεια που πιθανόν έχετε σε ό,τι αφορά το styling των μαλλιών σας μπορεί να επηρεάζει το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής σας. Το κρεπάρισμα μπορεί να καταστρέψει το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας, για αυτό, όπου είναι δυνατόν, πρέπει να αποφεύγεται. Όσον αφορά στα προϊόντα styling, ουκ εν τω πολλώ το ευ. Η υπερβολική συσσώρευση αφρού, τζελ ή λακ μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας εύθραυστα και να ερεθίσει την επιδερμίδα σας. Πάλι σε ό,τι αφορά στο styling, φροντίστε να επιλέξετε μια βούρτσα με φυσικές τρίχες, που είναι πιο ήπια για τις ίνες των μαλλιών και το τριχωτό της κεφαλής. Αν βάφετε τα μαλλιά σας, ίσως διαπιστώσετε ότι η χρήση προϊόντων χωρίς αμμωνία βοηθά να αποφύγετε τους ερεθισμούς και τη φαγούρα που εμφανίζονται αργότερα.

5. Ποια αξεσουάρ πρέπει να αποφεύγετε


Αν έχετε ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής, πρέπει να προσέχετε τι αξεσουάρ φοράτε. Τα καπέλα, ακόμη και τον χειμώνα, μπορούν να γίνουν ο χειρότερος εχθρός σας, καθώς δεν αφήνουν το τριχωτό της κεφαλής να αναπνεύσει, ενώ τα άγρια υφάσματα μπορεί να προκαλέσουν φαγούρα. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι αν έχετε δυσανεξία σε κάποιο υλικό, συνιστούμε να κάνετε ένα τεστ. Οι φουρκέτες και τα αιχμηρά κλιπς επίσης απαγορεύονται αυστηρά, αφού τρυπούν συνεχώς το τριχωτό της κεφαλής σας, με κίνδυνο να επιδεινώσουν την προϋπάρχουσα ευαισθησία.

go to top