NEO   Μάθετε σημαντικές πληροφορίες για την χρήση cookies στην ιστοσελίδα μας  εδώ.

Εάν δεν αντιδράσετε θα θεωρηθεί πως έχετε αποδεχθεί τους όρους χρήσης cookies

Κλείσε

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = GR Test : 'GR/'

Vichy s'engage à préserver la confidentialité des données personnelles que vous lui transmettez par le biais de ce formulaire. Les données à caractère personnel collectées par l’intermédiaire de ce formulaire font l’objet d’un traitement informatique destiné exclusivement à Vichy aux fins de la gestion de votre inscription, et de la gestion des avis consommateur. Dans le cadre de ce traitement, j’accepte que mes données soient transférées dans les filiales hors UE, certaines d’entre elles ne disposant pas d’un niveau de protection adéquate au sens de la loi informatique et Libertés.

Vous bénéficiez d’un droit d’accès, d’opposition de rectification et de suppression des données qui vous concernent. Vous pouvez exercer ce droit à tout moment en adressant un courrier électronique à [email protected]

Vous pouvez consulter à tout moment notre Politique de Protection des Données Personnelles ainsi que nos Mentions Légales.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Ξυριστική Μηχανή ή Ψαλίδι για τα Γένια;

Ξυριστική Μηχανή ή Ψαλίδι για τα Γένια;
 • favoris

Μάθετε πώς να διατηρείτε τα γένια σας περιποιημένα, με συμβουλές DIY από την ειδικό επί του θέματος, τη Sarah Daniel-Hamizi, από το «La Barbière de Paris».

DIY γένια 3 ημερών


Τα γένια 3 ημερών διατηρούνται μια φορά την εβδομάδα με ξυριστική μηχανή και τρίμερ 3- 5 mm. Ο λαιμός και το περίγραμμα πρέπει να ξυρίζονται κόντρα 2 φορές την εβδομάδα. Για να αποφύγετε να «τσιμπάτε», ενυδατώνετε καθημερινά την επιδερμίδα και τα γένια με μια κρέμα ή ένα serum πολλαπλής δράσης. Για κάποιους άνδρες (εκείνους που δεν έχουν τόσο πλούσια γένια) αυτό μπορεί να είναι δυσκολότερο. Δεν είναι όμως αδύνατον. Για να αφήσετε γένι ή μούσια, χρειάζονται πολλές εβδομάδες. Τακτικά, προσδιορίστε (ξανά) το περίγραμμα των χειλιών και του λαιμού. Μειώστε τον όγκο στα γένια σας με τη ξυριστική μηχανή και χρησιμοποιείτε καθημερινά ένα ενυδατικό προϊόν για γένια και πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, περιποιηθείτε τα γένια 3 ημερών με ένα ανδρικό προϊόν περιποίησης με βάση το υαλουρονικό οξύ, που απαλύνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η διαδικασία του ξυρίσματος θα είναι πιο ανώδυνη.

DIY γενειάδα


Έχετε γενειάδα; Ή ονειρεύεστε να αποκτήσετε; Για να μη μοιάζετε με τον Άγιο Βασίλη και να μην έχετε μια ατίθαση γενειάδα, χρειάζεται να λάβετε τα μέτρα σας. Προσδιορίστε το περίγραμμα των χειλιών και του λαιμού και μειώστε τον όγκο της γενειάδας σας με μια μηχανή ακριβείας. Κουρέψτε τις πιο ατίθασες τρίχες χρησιμοποιώντας χτένα και ψαλίδι. Αν η γενειάδα σας φριζάρει, ισιώστε την όταν είναι ακόμη υγρή, χρησιμοποιώντας πιστολάκι και μια μικρή βούρτσα. Για να είναι λαμπερή, μην ξεχνάτε το ενυδατικό προϊόν πολλαπλής δράσης.

DIY για άψογο μουστάκι


Αν θέλετε να αφήσετε μουστάκι, υπολογίστε περίπου 15 μέρες για να μακρύνει και στη συνέχεια συντηρήστε το μέρα παρά μέρα. Σε αυτό το διάστημα, φροντίστε την επιδερμίδα σας με εξειδικευμένα προϊόντα και κυρίως με ανδρικές κρέμες, που θα κάνουν την επιδερμίδα σας πιο απαλή. Όταν φτάσει η ώρα να αρχίσετε τη συντήρηση, μπροστά στον καθρέφτη, με καλό φωτισμό, περάστε μια χτένα στο μουστάκι σας και ισιώστε ότι περισσεύει με τη ξυριστική μηχανή. Συνεχίστε φροντίζοντας το περίγραμμα των χειλιών με το ψαλίδι.

Τα προϊόντα μας

 • 18106Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Άντρες Idealizer00NewVichy Homme Ανδρικά ΚαλλυντικάMENΑνδρικές Κρέμες Προσώπου

  Νέο

  {Όνομα_Προϊόντος}
 • Τα πιο δημοφιλή

  Σπυράκια στο πρόσωπο των αντρών

  Άνδρες

  Σπυράκια στο πρόσωπο των αντρών

  Τα σπυράκια δεν ταλαιπωρούν μόνο τους εφήβους. Οι άνδρες παραπονιούνται όλο και συχνότερα για ατέλειες της επιδερμίδας. Ο δερματολόγος Philippe Deshayes σας δίνει μερικές συμβουλές για να απαλλαγείτε από αυτές και να κάνετε την επιδερμίδα σας σαν καινούρια.

  Διαβάστε το άρθρο

  Ανδρικό ξύρισμα προσώπου: Βασικά Tips!

  Άνδρες

  Ανδρικό ξύρισμα προσώπου: Βασικά Tips!

  Ένας άνδρας διαθέτει κατά μέσο όρο 150 ημέρες από τη ζωή του στο ξύρισμα. Όμως, αυτή η κίνηση, αν δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενη, μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα και να διαταράξει την ισορροπία της επιδερμίδας. Οι σωστές κινήσεις για απαλό ξύρισμα.

  Διαβάστε το άρθρο

  go to top