OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Τι είναι η Slow Âge

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ;

Τι είναι η Slow Âge

Ε: Το Slow Âge υπεβλήθη σε πρωτοφανείς δοκιμές. Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα;


Α: Για πρώτη φορά, η Vichy συνέκρινε την αποτελεσματικότητα του Slow Âge έναντι της συνήθους περιποίησης μιας ομάδας γυναικών.

Ε: Ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από αυτή την κλινική μελέτη; Πώς προέκυψε η ιδέα;

Α: Η ιδέα ήταν να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα του προϊόντος σε βάθος χρόνου και υπό πραγματικές συνθήκες, με πραγματικές γυναίκες και όχι απλώς μέσω εργαστηριακών δοκιμών.

Ε: Ποιος ήταν ο σκοπός αυτού του είδους δοκιμών;

Α: Στόχος ήταν να υποβληθούν δύο κλινικώς πανομοιότυπες ομάδες σε εννέα παράγοντες εκθεσιώματος (εξωγενείς μεταβλητές όπως οι ακτίνες UV, η ρύπανση, το κάπνισμα και το κλίμα, αλλά και ενδογενείς μεταβλητές όπως η κόπωση, το στρες, τα συναισθήματα, οι διατροφικές συνήθειες και ο ύπνος). Έπρεπε, ιδίως, οι δύο ομάδες να εκτεθούν στην ίδια ποσότητα ακτινοβολίας UVA. Δεδομένης της ομοιογένειας των ομάδων αυτών, η σύγκριση ήταν έγκυρη.

Ε: Πόσες γυναίκες συμμετείχαν στη δοκιμή, και υπό ποιες συνθήκες;


Α: Έλαβαν μέρος 120 γυναίκες, οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η μία ομάδα χρησιμοποίησε τη Slow Âge, ενώ η άλλη συνέχισε το συνηθισμένο της πρόγραμμα περιποίησης. Κατά το αρχικό στάδιο επιλογής, πήρα συνέντευξη από όλες τις γυναίκες ώστε να διαπιστωθεί η πλήρωση ορισμένων κλινικών κριτηρίων καταλληλότητας, πράγμα που έγινε μέσω ενός ερωτηματολογίου για τον τρόπο ζωής τους στη βάση περιβαλλοντικών και συναισθηματικών παραγόντων. Οι επιλεχθείσες έλαβαν ένα βραχιόλι με αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας και, κάθε 15 ημέρες, γινόταν ανάγνωση των σχετικών μετρήσεων. Η μελέτη διήρκεσε δύο μήνες, ενώ κλινικές αξιολογήσεις πραγματοποιήθηκαν τόσο πριν από την έναρξη της δοκιμής όσο και στο τέλος κάθε μήνα.

Ε: Γιατί ήταν τόσο σημαντικό να μετρηθεί η επίδραση των ακτινών UV;

Α: Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η υπεριώδης ακτινοβολία επηρεάζει σημαντικά τη γήρανση της επιδερμίδας, αφού σε αυτήν οφείλεται το 80% της όλης διαδικασίας. Για να είναι επιτυχής η σύγκριση των δύο ομάδων, έπρεπε αυτές να εκτεθούν πανομοιοτύπως στον κύριο τούτο επιθετικό παράγοντα. Αυτό γίνεται συνήθως σε ελεγχόμενο εργαστηριακό περιβάλλον. Έτσι, το βραχιόλι καταγραφής της έκθεσης στις ακτίνες UV ήταν ο μόνος τρόπος να εξασφαλισθούν εξίσου αντικειμενικά αποτελέσματα.

Ε: Μπορείτε να μας αποκαλύψετε μερικά από τα αποτελέσματα της μελέτης;


Α: Διαπιστώσαμε ότι, σε σύγκριση με την ομάδα που ακολουθούσε το συνηθισμένο της πρόγραμμα περιποίησης, η ομάδα της Slow Âge παρουσίασε μεγαλύτερη μείωση σε ό,τι αφορά την εμφάνιση σκούρων κηλίδων, ρυτίδων στα μάγουλα, απώλειας της σφριγηλότητας και ορατών πόρων. Συνολικά, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που χρησιμοποίησαν τη Slow Âge ανέφεραν ότι, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ένοιωσαν την επιδερμίδα τους πιο ήρεμη (97%), πιο λεία (92%) και πιο λαμπερή (81%)· μετά από οκτώ εβδομάδες χρήσης, το 89% ανέφεραν ότι η επιδερμίδα τους είχε γίνει πιο απαλή, το 87% ότι ήταν πιο υγιής και το 71% ότι ήταν πιο ανθεκτική.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Κρέμα Αντιγήρανσης

( 327 γνώμη )

go to top