OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

SKINCONSULTAI

Η εξατομικευμένη ανάλυση γήρανσης του δέρματος που αναπτύχθηκε από δερματολόγους, και λειτουργεί με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Κάνε τη διάγνωση τώρα
Skinconsult

Slow Age: Η νέα φροντίδα της γήρανσης

Η Slow Âge συνδυάζει μοναδικά το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ριζών Βαϊκαλίνης, το τονωτικό συστατικό Bifidus που προέρχεται από προβιοτικά, και το Ιαματικό Νερό Μεταλλοποίησης της Vichy.

Slow Age: Η νέα φροντίδα της γήρανσης

Εκχύλισμα ρίζας Baicalin: ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό

Από τα χιλιάδες είδη φυτών που ευδοκιμούν στην Κίνα, τα Εργαστήρια Vichy επέλεξαν ένα. Το Baicalin παρουσιάζει εξαιρετική ανθεκτικότητα, χαρακτηριστικό που οφείλει στην καταγωγή της: προέρχεται από την περιοχή Σαανξί, ένα μέρος με υψηλή υπεριώδη ακτινοβολία και δριμύ ψύχος. Η δύναμη του Baicalin πηγάζει από τις ρίζες του, οι οποίες αποκαλούνται "χρυσές ρίζες". 

Εδώ και 2.000 χρόνια, το Baicalin είναι ένα από τα 50 σημαντικότερα βότανα της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. Τα Εργαστήρια Vichy απέδειξαν τις ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητές του.  Επίσης, το φάσμα της αντιοξειδωτικής του δράσης αποδείχθηκε πιο ισχυρό έναντι διαφόρων μορίων αναφοράς, όπως η Βιταμίνη C και η Βιταμίνη Ε.  

Το Bifidus, προερχόμενο από προβιοτικά: το δυναμωτικό της επιδερμίδας

Τα προβιοτικά είναι ζώντες μικροοργανισμοί που έχουν, προ πολλού, υπάρξει αντικείμενο μελετών λόγω της ευεργετικής τους επίδρασης στην υγεία του ανθρώπου, και ιδίως στη μικροχλωρίδα του εντέρου.

Το Bifidus είναι παράγωγο προβιοτικών, και αποτελεί προϊόν της ζύμωσης του βακτηρίου Bifidobacterium Longum. Το Bifidus ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, κάτι που αποφέρει εκπληκτικά οφέλη: η επιδερμίδα καθίσταται λιγότερο ευπαθής έναντι των περιβαλλοντικών επιθετικών παραγόντων. Ως αποτέλεσμα, μειώνονται τόσο η ξηρότητα όσο και η ευαισθησία.

Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy: το φυσικό τονωτικό

Το τονωτικό αυτό νερό αποτελεί τον πυρήνα όλων των προϊόντων της Vichy, ενισχύοντας σημαντικά τη σύνθεσή τους χάρη στα 15 μεταλλικά στοιχεία & ιχνιοστοιχεία που περιέχει. 

Προερχόμενο από την καρδιά των ηφαιστείων της Γαλλίας, αυτό το ιαματικό νερό έχει εξαιρετικά πλούσια και ισορροπημένη περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία. Δεκαπέντε επιστημονικοί έλεγχοι κατέδειξαν την ικανότητά του να εξισορροπεί, να τονώνει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα, καθιστώντας την πιο δυνατή και πιο ανθεκτική ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες του exposome.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

 • {Όνομα_Προϊόντος}
 • ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  3 λάθη που μπορεί να κάνετε με τις μάσκες αργίλου

  Πρόσωπο

  3 λάθη που μπορεί να κάνετε με τις μάσκες αργίλου

  Η άργιλος χρησιμοποιείται εδώ και καιρό για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες, ιδίως σε ό,τι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας. Ωστόσο, οι μάσκες αργίλου για το πρόσωπο εξακολουθούν να περιβάλλονται από αρκετούς μύθους. Παρακάτω εξετάζουμε τρεις συνηθισμένες παρανοήσεις, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από όλα όσα έχει να σας προσφέρει η μάσκα σας.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  Ακμή, κνησμός & εξανθήματα: τα σημάδια άγχους στο σώμα

  Πρόσωπο

  Ακμή, κνησμός & εξανθήματα: τα σημάδια άγχους στο σώμα

  Το στρες δεν επηρεάζει μόνο την ψυχική μας ευεξία: αν δεν κάνουμε κάτι για να το αντιμετωπίσουμε, μπορεί να αρχίσει να έχει αντίκτυπο και στην υγεία του σώματός μας. Παρακάτω εξετάζουμε μερικούς από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους το σώμα σας μπορεί να σας λέει ότι πρέπει να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  go to top