NEO Μάθετε σημαντικές πληροφορίες για την χρήση cookies στην ιστοσελίδα μας εδώ.

Εάν δεν αντιδράσετε θα θεωρηθεί πως έχετε αποδεχθεί τους όρους χρήσης cookies

Κλείσε

OK

OKCancel

Thank you

Close

Ρυτίδες Γύρω από τα Χείλη

 • favoris

ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ: ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ


Οι ρυτίδες αυτές μπορεί να δείχνουν ότι ξέρετε να απολαμβάνετε τη ζωή, αλλά είναι επίσης συνώνυμο της γήρανσης της επιδερμίδας. Μην χάνετε όμως το χαμόγελό σας, απλώς μάθετε πώς να μειώσετε τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη. Σήμερα, οι σαραντάρηδες είναι σαν τριαντάρηδες. Στα 40, οι επιθυμίες και η ενέργειά μας βρίσκονται στο απόγειό τους. Βόλτες με φίλους, μαθήματα γιόγκα, καινούρια χόμπι όπως τζόκινγκ, οικογενειακές στιγμές, προαγωγές… Κι όμως, μερικές φορές, όταν στέκεστε μπροστά στον καθρέφτη, αυτές οι μικρές ρυτίδες που ξεπροβάλλουν ύπουλα μπορεί να κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο σοβαρό. Αυτός είναι και ο λόγος που οι δερματολόγοι τις ονομάζουν «ρυτίδες λύπης». Γιατί λοιπόν να μην έχετε εσείς τον έλεγχο της επιδερμίδας και του χαμόγελού σας, όταν έχετε πια τη δυνατότητα να καταπολεμήσετε τα σημάδια της γήρανσης με ένα καλό πρόγραμμα αντιρυτιδικής περιποίησης; Στη μάχη εναντίον των ρυτίδων, ας είστε εσείς αυτή που θα γελάσει τελευταία!

Χαμογελάστε χωρίς τον φόβο των ρυτίδων

Το χαμόγελο είναι μια μικρή στιγμή ευτυχίας, αλλά είναι και μία από τις αιτίες στις οποίες οφείλονται οι γραμμές έκφρασης, ιδίως γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Αυτή η τόσο όμορφη έκφραση του προσώπου μας, ένδειξη καλής διάθεσης, δημιουργεί κοιλότητες και πτυχώσεις κατά μήκος των χειλιών μας. Έχετε 1000 λόγους να γελάτε και να χαμογελάτε κάθε μέρα, γι’ αυτό μην στερείτε στον εαυτό σας αυτήν την ευχαρίστηση. Η συμβουλή του συντάκτη: επιλέξτε ένα πολύ καλό καθημερινό πρόγραμμα ενυδάτωσης για να ανακτήσετε τη σφριγηλότητα του προσώπου σας. Αναρωτιέστε πώς να διαλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, ώστε να ελαττώσετε τις γραμμές έκφρασης γύρω από το στόμα; Για βέλτιστα αποτελέσματα, επικεντρωθείτε σε φόρμουλες εμπλουτισμένες με Υαλουρονικό Οξύ. Αυτό το ενεργό συστατικό συνιστούν οι δερματολόγοι για την ενυδάτωση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι, μετά το Botox, το Υαλουρονικό Οξύ είναι ο νέος πρωταγωνιστής σε ό,τι αφορά τις ενέσιμες θεραπείες, οι οποίες μάλιστα έχουν αυξηθεί κατά 30%* μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου. Όταν εμπεριέχεται στον ορό που χρησιμοποιείτε, δρα σαν «ανιχνευτής νερού» βοηθώντας την επιδερμίδα να διατηρήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της, επιβραδύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων γέλιου. Επίσης, οι αποτελεσματικές αντιγηραντικές φόρμουλες είναι εμπνευσμένες από τη φύση: αναζητήστε συστατικά όπως η Ραμνόζη, ένας φυτικός μονοσακχαρίτης που επιλέχθηκε μεταξύ 50 ουσιών για τις μοναδικές αντιγηραντικές ιδιότητές του, χάρη στις οποίες ενισχύει την επιδερμίδα και μειώνει τα σημάδια της γήρανσης.

Γραμμές γέλιου: περιορίζοντας τις επιπτώσεις των παραγόντων που βλάπτουν την επιδερμίδα

Οι ένοχοι: ο καλοκαιρινός ήλιος, το κρύο του χειμώνα, η ρύπανση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το κάπνισμα, το άγχος – το χαμόγελό σας έχει πολλούς εχθρούς. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της, και οι ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους. Φτάνοντας στα 40, έρχεται η στιγμή, τώρα περισσότερο από ποτέ, που πρέπει να επενδύσετε σε μια καλή αντιγηραντική περιποίηση, αφού δυστυχώς ένα 24ωρο (και ένας καλός ύπνος το βράδυ) δεν επαρκεί πια για την επανόρθωση των βλαβών που υφίσταται η επιδερμίδα σας. Σύμφωνα, μάλιστα με μια μεταγραφωματική μελέτη**, η ώριμη επιδερμίδα χρειάζεται 5 φορές περισσότερο χρόνο για να επανορθωθεί σε σχέση με τη νεότερη επιδερμίδα. Αυτό το βιολογικό γεγονός μπορεί να αντιμετωπιστεί συμπεριλαμβάνοντας πιο εξειδικευμένα προϊόντα στο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας, όπως έναν συμπυκνωμένο ορό.

Γραμμές γέλιου: οι διορθωτικές λύσεις μετά την εμφάνισή τους

Μετά τα 45, όταν οι ρυτίδες γύρω από τα χείλη έχουν ήδη αφήσει το σημάδι τους στο πρόσωπό σας και γίνονται ολοένα και πιο εμφανείς, είναι καιρός να επιλέξετε ένα ισχυρό αντιρυτιδικό πρόγραμμα, με συνδυασμό ορού + κρέμας ημέρας το πρωί, και ορού + κρέμας νυκτός το βράδυ. Μην παραμελείτε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, την οποία μπορείτε επίσης να περιποιηθείτε με ένα στοχευμένο προϊόν με ειδικό απλικατέρ. Τα ενεργά συστατικά σύσφιξης, λείανσης των ρυτίδων, και τόνωσης ενισχύουν την επιδερμίδα από μέσα προς τα έξω. Στο πλαίσιο αυτό, τίποτα δεν είναι καλύτερο από το Υαλουρονικό Οξύ (τον πρωταγωνιστή της αντιγήρανσης) και τη Ραμνόζη (με αποτελεσματικότητα αποδεδειγμένη μέσω επτά κλινικών μελετών σε 1.500 γυναίκες). Ο ορός Serum 10 Supreme έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αυτά τα δύο συστατικά. Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης, το 71% των γυναικών παρατήρησαν ορατή μείωση των ρυτίδων τους. Στη μάχη εναντίον των ρυτίδων έχετε τώρα νέους συμμάχους – η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν!

Καθημερινή άσκηση 3 λεπτών για μείωση των ρυτίδων γύρω από το στόμα


Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι να μάθετε να εφαρμόζετε σωστά τα προϊόντα αντιγήρανσης, ώστε να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. · Αντιμετώπιση των ρινοχειλικών πτυχώσεων Κρατήστε την επιδερμίδα γύρω από την πτύχωση (στο ύψος της γωνίας των χειλιών) χρησιμοποιώντας τα 3 σας δάχτυλα, και τοποθετώντας τον αντίχειρά σας κάτω από την πτύχωση. Προχωρήστε κατά μήκος της πτύχωσης, τσιμπώντας ελαφρά την επιδερμίδα. Στη συνέχεια, αφού φτάσετε στην περιοχή της μύτης, κρατήστε σφιχτά ενωμένα τα δάχτυλά σας και τραβήξτε προς τα έξω, από το εσωτερικό του προσώπου προς τα αυτιά. Επαναλάβετε τρεις φορές για κάθε πλευρά.

INSIDE-IMG--LAUGHTER-LINES· Αντιμετώπιση των κάθετων γραμμών των χειλιών Χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και τον δείκτη σας, τσιμπήστε ελαφρά την επιδερμίδα ακολουθώντας την κατακόρυφη φορά των ρυτίδων του άνω χείλους. Επαναλάβετε τρεις φορές κατά μήκος του άνω χείλους.

INSIDE-IMG--LAUGHTER-LINES-2- Against vertical lip lines

Using your index finger and thumb’s pulp, perform gentle micro-pinching movements, perpendicular to wrinkle folds on upper lip line.

Repeat three times along the upper lip.


* Πηγή: ASAPS 2014, πρόοδος το 2013 σε σύγκριση με το 2012 ** Μελέτη της Επιδερμίδας από τη L'Oréal Research, 2015 *** Ερωτηματολόγιο αυτό-αξιολόγησης (52 γυναίκες) μέσω πλατφορμών Κλινικής Κοσμητολογίας (40 γυναίκες).

Τα προϊόντα μας

 • 2593Κρέμα Νύχτας41Vichy Liftactiv Αντιγήρανση ΠροσώπουFACE CAREΚρέμα ΝύχταςΑντιγήρανση
  {Όνομα_Προϊόντος}
 • 13607Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου4.768Vichy Liftactiv Αντιγήρανση ΠροσώπουFACE CAREΚρέμα ημέραςΑντιγήρανση
  {Όνομα_Προϊόντος}
 • 2718Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών54Vichy Liftactiv Αντιγήρανση ΠροσώπουFACE CAREΚρέμα ματιώνΠεριποίηση Προσώπου
  {Όνομα_Προϊόντος}
 • Τα πιο δημοφιλή

  go to top