Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Πώς να αντιμετωπίσεις τη γυναικεία τριχόπτωση!

Πώς να αντιμετωπίσεις τη γυναικεία τριχόπτωση!

Πώς να αντιμετωπίσεις τη γυναικεία τριχόπτωση!

Μακριά, κοντά, ίσια, σγουρά, με μπούκλες αλλά και κυματιστά... Για όλες τις γυναίκες τα μαλλιά είναι το στολίδι τους και κομμάτι της προσωπικότητάς τους!

Μία γυναίκα και μόνο με τη σκέψη ότι μπορεί να χάσει τα μαλλιά της… χάνει τον ύπνο  της. Και όμως, η  απώλεια μαλλιών δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση. Το 40% των ανθρώπων που έχουν προσωρινή ή χρόνια απώλεια μαλλιών είναι γυναίκες. Μερικές έχουν μία απλή αραίωση σε όλο το κεφάλι ενώ άλλες βλέπουν τη χωρίστρα τους να διευρύνεται.

Το μέσο τριχωτό της κεφαλής έχει 100.000 τρίχες. Κάθε αδένας παράγει μία μόνο τρίχα που μεγαλώνει με ρυθμό μισής ίντσας το μήνα. Αφού μεγαλώσουν για δύο ως έξι χρόνια, οι τρίχες “ξεκουράζονται” για λίγο πριν αρχίσουν να πέφτουν. Σύντομα αντικαθίστανται με νέες τρίχες και ο κύκλος της τρίχας ξαναρχίζει.

Η αλήθεια είναι ότι η απώλεια μαλλιών είναι φυσιολογική. Όμως το ερώτημα που τίθεται είναι: Σε τι βαθμό η απώλεια αυτή είναι φυσιολογική;

Οι περισσότεροι άνθρωποι φυσιολογικά χάνουν περίπου 50-100 τρίχες κάθε μέρα. Όμως, αν εντοπίσετε αρκετές τούφες να πέφτουν όταν λούζεστε ή φτιάχνετε τα μαλλιά σας, αν τα μαλλιά σας γίνονται πιο αδύναμα με το πέρας του χρόνου, αν ανησυχείτε για τυχόν αλλαγές στα μαλλιά σας, τότε ενημερώστε το δερματολόγο σας.

Βρείτε τη ρίζα… της τριχόπτωσης

Πώς να αντιμετωπίσεις τη γυναικεία τριχόπτωση!

Η τριχόπτωση στις γυναίκες μπορεί να οφείλεται σε περίπου 30 διαφορετικούς ιατρικούς λόγους. Μερικές φορές δε μπορεί να βρεθεί κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Αρχικά, οι ειδικοί προτείνουν να ελέγξετε τυχόν προβλήματα με το θυρεοειδή ή με ορμονικές ανισορροπίες, όπως το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών, τη γέννα, τις εξαντλητικές δίαιτες ή τα αντισυλληπτικά χάπια αλλά και το στρες και… τα σφιχτά χτενίσματα. Σε πολλές περιπτώσεις, τα μαλλιά ξαναμεγαλώνουν μόλις αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Χρήσιμα tips για να μην τα χάσετε

Πώς να αντιμετωπίσεις τη γυναικεία τριχόπτωση!

  • Το συχνό λούσιμο, παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, βοηθά στην αποφυγή της τριχόπτωσης. Γιατί; Η λιπαρότητα και το σμήγμα του τριχωτού της κεφαλής περιέχουν διυδροτεστοστερόνη (DHT), το ανδρογόνο που προκαλεί τριχόπτωση. Οπότε το συχνό λούσιμο βοηθά στην απομάκρυνσή του.
  • Χτενίστε τα μαλλιά σας με ήπιες, ελεγχόμενες κινήσεις και όχι συχνότερα από δύο φορές την ημέρα, γιατί το έντονο βούρτσισμα ταλαιπωρεί τα μαλλιά και μπορεί να τραυματίσει το τριχωτό.
  • Υιοθετήστε μια καλή διατροφή και, πιο συγκεκριμένα, καταναλώστε τη συνιστώμενη ποσότητα πρωτεϊνών που βοηθά σημαντικά, όχι μόνο την υγεία του οργανισμού, αλλά και του τριχωτού της κεφαλής.
  • Αντιμετωπίστε τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης με τις αμπούλες Aminexil Pro της Vichy Dercos που αποτελούν μία εντατική αγωγή τριπλής δράσης ενάντια στην τριχόπτωση και ένα πλήρες πρόγραμμα πύκνωσης των μαλλιών, καθώς επαναφέρουν την πυκνότητα στο τριχωτό και δυναμώνουν την τρίχα, προσφέροντας ευχάριστη εφαρμογή, χωρίς να αφήνουν αίσθηση λιπαρότητας. Για γυναίκες με έντονο ή ήπιο πρόβλημα τριχόπτωσης.

go to top