NEO   Μάθετε σημαντικές πληροφορίες για την χρήση cookies στην ιστοσελίδα μας  εδώ.

Εάν δεν αντιδράσετε θα θεωρηθεί πως έχετε αποδεχθεί τους όρους χρήσης cookies

Κλείσε

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = GR Test : 'GR/'

Vichy s'engage à préserver la confidentialité des données personnelles que vous lui transmettez par le biais de ce formulaire. Les données à caractère personnel collectées par l’intermédiaire de ce formulaire font l’objet d’un traitement informatique destiné exclusivement à Vichy aux fins de la gestion de votre inscription, et de la gestion des avis consommateur. Dans le cadre de ce traitement, j’accepte que mes données soient transférées dans les filiales hors UE, certaines d’entre elles ne disposant pas d’un niveau de protection adéquate au sens de la loi informatique et Libertés.

Vous bénéficiez d’un droit d’accès, d’opposition de rectification et de suppression des données qui vous concernent. Vous pouvez exercer ce droit à tout moment en adressant un courrier électronique à [email protected]

Vous pouvez consulter à tout moment notre Politique de Protection des Données Personnelles ainsi que nos Mentions Légales.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Μασάζ προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα

Μασάζ προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα
 • favoris

Γνωρίζατε πως, σε ό,τι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας σας, η τεχνική με την οποία εφαρμόζετε τα προϊόντα είναι το κλειδί για την ενεργοποίησή τους;

Διαβάστε τις καλύτερες συμβουλές μας για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρωινό και βραδινό πρόγραμμα ομορφιάς σας, ώστε να μεγιστοποιήσετε τη δύναμη των συστατικών τους.

Η σωστή τεχνική: τα οφέλη του μασάζ για την επιδερμίδα

Ολοκληρώνοντας ιδανικά μια κουραστική εβδομάδα, το μασάζ προσώπου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αποφορτίσετε όλη τη συσσωρευμένη ένταση και ταυτόχρονα να μεταμορφώσετε την επιδερμίδα σας. Όταν εφαρμόζεται σωστά, το μασάζ προσώπου μπορεί να συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, στη σύσφιγξη της επιδερμίδας και στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος, για πιο λαμπερή επιδερμίδα. Επιπλέον, η ενσωμάτωση του μασάζ προσώπου στο πρόγραμμα περιποίησής σας θα βοηθήσει τα συστατικά των προϊόντων σας να διεισδύσουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη τους. Πώς να μην σας αρέσει;

Συμβουλές μασάζ προσώπου: πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα περιποίησής σας

Προφανές, το ξέρουμε, αλλά, πριν ξεκινήσετε το μασάζ προσώπου, πλύντε τα χέρια σας και αφαιρέστε εντελώς το μακιγιάζ σας, ώστε να μην περάσουν βακτήρια από το πρόσωπο στα προϊόντα σας. Στεγνώστε ταμπονάροντας με μια πετσέτα, και ξεκινήστε το μασάζ με ένα λάδι ή έναν ορό. Εκτός από το ότι βοηθούν τα δάχτυλά σας να γλιστρούν απαλά σε όλο το πρόσωπο, τα προϊόντα με λεπτότερη υφή και με βάση τα έλαια πρέπει να χρησιμοποιούνται πρώτα, ώστε τα συστατικά  τους να διεισδύσουν σε βάθος στην επιδερμίδα σας και να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της ενυδατικής ή της κρέμας ημέρας, οι οποίες έχουν συνήθως πιο πλούσια υφή. Εφαρμόστε λοιπόν ένα λεπτόρρευστο προϊόν σαν βάση, για να κλειδώσετε έπειτα στην επιδερμίδα σας όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων με βάση το νερό.

Επαγγελματικές συμβουλές μασάζ προσώπου που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι!

Με τις άκρες των δαχτύλων σας, ξεκινήστε κάνοντας μεγάλες κυκλικές κινήσεις στον λαιμό και κάτω από το πηγούνι, και δουλεύοντας προς τα πάνω. Δώστε προσοχή στην πίεση που ασκείτε: η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι πιο ευαίσθητη από ό,τι σε άλλα σημεία του σώματός μας, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην πιέζετε πολύ δυνατά. Συνεχίστε προς τα έξω, στη γραμμή της γνάθου και στα μάγουλα, και κινηθείτε προς τα ζυγωματικά. Η ελαφρά πίεση προς τα πάνω και προς τα έξω με τα ακροδάχτυλά σας θα βοηθήσει στην τόνωση της κυκλοφορίας, προσέξτε όμως να μην τραβάτε την επιδερμίδα προς τα κάτω. Ολοκληρώστε με μεγάλες κυκλικές κινήσεις από τους κροτάφους προς το κέντρο του μετώπου, και έπειτα απαλλαγείτε από το πρήξιμο και δώστε λάμψη στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια χτυπώντας ελαφρά με τον παράμεσό σας.

Τα προϊόντα μας

 • 21406Serum Προσώπου00NewVichy Idealia Πρώτες ΡυτίδεςFACE CARESerum ΠροσώπουΑντιγήρανση

  Νέο

  {Όνομα_Προϊόντος}
 • 21407Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου00NewVichy Idealia Πρώτες ΡυτίδεςFACE CAREΚρέμα ημέραςΑντιγήρανση

  Νέο

  {Όνομα_Προϊόντος}
 • 21296Peeling Νυκτός Προσώπου55NewVichy Idealia Πρώτες Ρυτίδες

  Νέο

  {Όνομα_Προϊόντος}
 • Τα πιο δημοφιλή

  go to top