NEO Μάθετε σημαντικές πληροφορίες για την χρήση cookies στην ιστοσελίδα μας εδώ.

Εάν δεν αντιδράσετε θα θεωρηθεί πως έχετε αποδεχθεί τους όρους χρήσης cookies

Κλείσε

 • research
 • Points de vente
 • newsletter
 • my skin

Νομικες σημειωσεις

1. προσβαση στην ιστοσελιδα+

Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο σε ενήλικα άτομα (άνω των 18) με έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail). Για τα ανήλικα άτομα, απαιτείται η πρότερη γονική συναίνεση.

Ενδέχεται να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα πεδία κάποια φόρμας, τα οποία επισημαίνονται με αστερίσκο. Στην περίπτωση αυτή, καλείστε να τα συμπληρώσετε πριν από την είσοδό σας στην Ιστοσελίδα. Ανακριβή ή ελλιπή στοιχεία εγγραφής δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Αποδέχεστε ότι τα δεδομένα που υποβάλετε προς εμάς, και τα οποία αποθηκεύονται στα πληροφοριακά μας συστήματα, είναι ακριβή και επέχουν το θέση απόδειξης της ταυτότητάς σας. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώνετε σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή των στοιχείων αυτών.

Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και/ή σε ορισμένα τμήματά της ίσως απαιτεί τη χρήση προσωπικών κωδικών πρόσβασης. Στην περίπτωση αυτή, αναλαμβάνετε την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσετε τον εμπιστευτικό χαρακτήρα των κωδικών αυτών. Βεβαίως, μπορείτε να αλλάξετε τους κωδικούς αυτούς ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, ο αριθμός προσπαθειών πρόσβασης στην Ιστοσελίδα και/ή σε ορισμένα Τμήματά της μπορεί να είναι περιορισμένος ώστε να εμποδίζεται οποιαδήποτε δόλια χρήση των κωδικών αυτών. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε κακόβουλη χρήση μπορεί να υποπέσει στην αντίληψή σας.

"Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους κανόνες που περιγράφονται στους παρόντες Όρους Χρήσης, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να διακόψουμε την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα. Στην περίπτωση αυτή, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως. Αν και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρούμε την Ιστοσελίδα πάντα προσβάσιμη, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε πρόσβαση σε όλες τις περιστάσεις. Πράγματι και κυρίως για λόγους συντήρησης, ανανέωσης ή άλλους λόγους που δεν εμπίπτουν στον έλεγχό μας, η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μπορεί να διακοπεί. "

2. πνευματικη ιδιοκτησια+

Η Ιστοσελίδα και καθένα από τα στοιχεία που την απαρτίζουν (όπως εμπορικά σήματα, λογότυπα, εικόνες, κείμενα, βίντεο κ.ά.), αποτελεί πνευματικό έργο, το οποίο προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Εκτός και εάν άλλως ρητά προβλέπεται, δεν παραχωρείται στον Χρήστη καμία άδεια και κανένα άλλο δικαίωμα πέραν αυτού της ενημέρωσης της Ιστοσελίδας για χρήση αυστηρά προσωπική και ιδιωτική. Κάθε χρήση ή αναπαραγωγή της Ιστοσελίδας (εν όλω ή εν μέρει) ή οποιουδήποτε εκ των στοιχείων που την απαρτίζουν, σε οποιαδήποτε μορφή, για άλλους σκοπούς, και κυρίως εμπορικούς, απαγορεύεται ρητώς. Κατ’εξαίρεση, μπορεί να σας επιτραπεί ρητώς η αναπαραγωγή ή / και η παρουσίαση εν όλω ή εν μέρει της Ιστοσελίδας σε ορισμένα μέσα, για την οποία θα χρειασθεί η πρότερη έγγραφη έγκρισή μας. Οποιαδήποτε αίτηση για χορήγηση σχετικής αδείας πρέπει να υποβληθεί εκ των προτέρων στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: contact@vichy.gr

3. χρηση της ιστοσελιδας+

Θα θέλαμε, αρχικά, να σας υπενθυμίσουμε ότι η χρήση της Ιστοσελίδας προϋποθέτει ότι διαθέτετε τα απαραίτητα υλικά μέσα (hardware) και λογισμικό για χρήση του Διαδικτύου.

Επίσης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Διαδίκτυο δεν επιτρέπει τη διασφάλιση, τη διαθεσιμότητα και την ακεραιότητα της μετάδοσης δεδομένων, και συνεπώς, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν σφάλματα, παραλείψεις, διαγραφές, καθυστερήσεις, ελαττώματα (οφειλόμενα κυρίως σε ιούς) στις τηλεφωνικές γραμμές, στο υλικό και το λογισμικό, τα οποία δεν εμπίπτουν στον έλεγχό μας ή ακόμα σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης ή πιθανής αλλοίωσης του περιεχομένου που αναρτάται στην Ιστοσελίδα.

α. Γενικες υποχρεωσεις του χρηστη

Υπερασπιζόμαστε τις αξίες της ανοχής και του σεβασμού των δικαιωμάτων των άλλων και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον η παρούσα Ιστοσελίδα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως φορέας προβολής ρατσιστικού, βίαιου, ξενοφοβικού, κακόβουλου, άσεμνου ή παράνομου περιεχομένου.

Χρησιμοποιώντας την παρούσα Ιστοσελίδα, απαγορεύεται να:

 • Διανέμετε προσβλητικό, συκοφαντικό, απαγορευμένο, κακόβουλο περιεχόμενο, που παραβιάζει δικαιώματα ιδιωτικότητας ή εικόνας, και υποκινεί βία, φυλετικό ή εθνικιστικό μίσος.
 • Χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα για πολιτικούς, προωθητικούς ή προσηλυτιστικούς σκοπούς.
 • Αναρτάτε προωθητικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο.
 • Εκτρέπετε το Φόρουμ Συζητήσεων από τους σκοπούς του, συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμό της χρήσης του ως υπηρεσίας γνωριμιών.
 • Αναρτάτε πληροφορίες ή περιεχόμενο που μπορεί να αναστατώσουν τις ευαισθησίες του κοινού
 • Προβαίνετε σε παράνομες ενέργειες, προσβάλλοντας κυρίως τα δικαιώματα των δικαιούχων επί του λογισμικού, τα εμπορικά σήματα, τις φωτογραφίες, τις εικόνες, τα κείμενα, τα βίντεο κ.ά.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι πρέπει να κατέχετε όλα τα δικαιώματα και/ή άδειες αναφορικά με οποιοδήποτε περιεχόμενο που θέλετε να αναρτήσετε στην Ιστοσελίδα. Αναφορικά με αυτό, συστήνουμε να μην αναρτάτε περιεχόμενο (κυρίως φωτογραφίες) στις οποίες εμφανίζονται πρόσφατα αρχιτεκτονικά έργα, διαφημιστικές δημιουργίες, εικόνες υφασμάτων στις οποίες μπορεί να φαίνεται το εμπορικό σήμα (λογότυπος, μάρκας κ.ά.). Τέλος, υπογραμμίζουμε ότι περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, φωτογραφιών και βίντεο) που απεικονίζει ανήλικους δεν θα γίνεται αποδεκτό στην Ιστοσελίδα αυτή.

β. Ειδικες διαταξεις για ορισμενα Τμηματα

Διάφορα τμήματα της Ιστοσελίδας μπορεί να τεθούν στη διάθεσή σας, όπως Περιεχόμενο με δυνατότητα μεταφόρτωσης, On-Line Εφαρμογές, Περιεχόμενο Χρήστη, Blog κ.ά. (εφεξής τα «Τμήματα»).

(i) Περιεχομενα με δυνατοτητα μεταφορτωσης

Στην Ιστοσελίδα αυτήν μπορεί να διαθέσουμε περιεχόμενο που μπορείτε να μεταφορτώσετε (τα «Περιεχόμενα με δυνατότητα μεταφόρτωσης»). χρησιμοποιώντας αυτό το Περιεχόμενο, αποδέχεσθε πλήρως και ανεπιφύλακτα να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Για προσωπική και ιδιωτική χρήση μόνο, σας παραχωρούμε, χωρίς υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων χρήσης και για τη νόμιμη περίοδο προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, μια μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης του «Περιεχόμενου που μπορείτε να Κατεβάσετε». Για οποιαδήποτε αναπαραγωγή, παρουσίαση, αλλαγή ή διανομή του Περιεχομένου αυτού πρέπει να έχει δοθεί η πρότερη ρητή άδειά μας. Οποιαδήποτε αίτηση για τέτοια άδεια πρέπει να μας υποβληθεί εκ των προτέρων στη διεύθυνση: contact@vichy.gr

(ii) On-line εφαρμογες

Στην Ιστοσελίδα αυτήν μπορεί να διαθέσουμε εφαρμογές λογισμικού (οι «On-line Εφαρμογές»). Για προσωπική και ιδιωτική χρήση μόνο, σας παραχωρούμε, χωρίς υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων χρήσης και για τη νόμιμη περίοδο προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, μια μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης των «On-Line Εφαρμογών». Δεσμεύεστε να μην τροποποιήσετε, προσαρμόσετε, αναπαράγετε, διορθώσετε ή διανείμετε τις On-Line Εφαρμογές αλλά ούτε κάποιο σήμα ή τίτλο που αναγράφεται σε αυτές τις On-Line Εφαρμογές και/ή άλλα μέσα που σχετίζονται με αυτές.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε πιθανή ανωμαλία αναφορικά με τις  On-Line Εφαρμογές στη διεύθυνση: contact@vichy.gr. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθώσουμε τυχόν τέτοιες ανωμαλίες το συντομότερο δυνατόν.

Σε περίπτωση που σας παρέχεται κάποιο εργαλείο/εφαρμογή για την επεξεργασία εικόνων (κυρίως για την εικονική δοκιμή ενός καλλυντικού προϊόντος), συμφωνείτε ότι το εν λόγω εργαλείο ή εφαρμογή θα πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ιδιωτική χρήση και σύμφωνα με τον προβλεπόμενο σκοπό. Δεν έχετε εξουσιοδότηση να χρησιμοποιείτε το εργαλείο/εφαρμογή με παράνομο, κακόβουλο ή επιβλαβή τρόπο για τρίτα μέρη. Συνεπώς, δεν έχετε εξουσιοδότηση για τροποποίηση ή/και εμφάνιση εικόνων τρίτων χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή τους. Τέλος, δεν έχετε εξουσιοδότηση για τροποποίηση και/ή εμφάνιση, μέρους ή ολόκληρων, των περιεχομένων (που έχουν επεξεργαστεί μέσω του εργαλείου/εφαρμογής) που παρέχονται μαζί με το εργαλείο/εφαρμογή (κυριότερα περιεχόμενα που απεικονίζουν μοντέλα) χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση της Εταιρείας.

(iii) Περιεχομενο χρηστη και Ενεργειες χρηστη


Περιεχόμενο χρήστη
Στην Ιστοσελίδα αυτήν μπορεί να διαθέσουμε χώρο αφιερωμένο στο περιεχόμενο χρήστη, όπως ενδεικτικά κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο κ.ά. (το «Περιεχόμενο Χρήστη»).

Αναρτώντας ένα Περιεχόμενο χρήστη στην Ισροσελίδα, με το παρόν εκχωρείτε στην Εταιρεία μία διαρκή, αμετάκλητη, παγκόσμια, δωρεάν και μη αποκλειστική άδεια αναπαραγωγής, προσαρμογής, τροποποίησης, μετάφρασης, ψηφιοποίησης, δημοσίευσης, δημόσιας εκτέλεσης, δημόσιας παρουσίασης και διανομής (όλου ή μέρους) του Περιεχομένου Χρήστης σε όλα τα μέσα (συμπεριλαβανομένως, αλλά όχι περιοριστικά) της παρούσας Ιστοσελίδας.

Ο χρήστης εκχωρεί στην Εταιρεία το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το Περιεχόμενο χρήστη στις ιστοσελίδες της ή σε ιστοσελίδες τρίτων, ειδικότερα στα αποκαλούμενα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης» (π.χ. Facebook, Twitter, Youtube, Dailymotion, κ.λπ.). Δηλώνουμε ότι η Ιστοσελίδα δεν χορηγείται ή διαχειρίζεται με κανέναν τρόπο από τις εν λόγω ιστοσελίδες τρίτων), συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων και των εφαρμογών στις ιστοσελίδες τρίτων που μπορεί να είναι διαθέσιμα στην Ιστοσελίδα, εφεξής «Ιστοσελίδες τρίτων».

Ο χρήστης αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διέπεται αποκλειστικά από τους όρους και προϋποθέσεις που έχουν εκπονηθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά συνέπεια, αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι οι εν λόγω όροι και προϋποθέσεις είναι δεσμευτικοί για την Εταιρεία κατά τη χρήση τους. Επομένως, η Εταιρεία δεν μπορεί να καταστεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου από την ίδια ή από τρίτους σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που διατυπώνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυριότερα όσον αφορά το εύρος δικαιωμάτων, τη νόμιμη διάρκεια των δικαιωμάτων και τη διαγραφή του Περιεχομένου χρήστη.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν αξιώσεις τρίτων αναφορικά με τη χρήση του Περιεχομένου σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με την επιφύλαξη όλων των ανωτέρω, ο χρήστης εγγυάται ότι έχει λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες από όλους τους δικαιούχους επί του Περιεχομένου χρήστη αναφορικά με τη χρήση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι το Περιεχόμενο αυτό ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί σε εκστρατείες viral («από στόμα σε στόμα») επικοινωνίας στις ιστοσελίδες τρίτων και ότι η Εταιρεία δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε σχετική ενέργεια.

Τα Περιεχόμενα Χρηστών που δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια και την αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι τα Περιεχόμενα Χρηστών δεν πρέπει να αντίκεινται στην υπάρχουσα νομοθεσία και τα χρηστά ήθη, και να μην παραβιάζουν τις αρχές της δημόσιας ζωής. Έτσι, διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε οποιαδήποτε στιγμή κάθε Περιεχόμενο Χρηστών που προσβάλλει τα χρηστά ήθη και/ή παραβιάζει τις αρχές της δημόσιας ζωής .


Ενέργειες χρήστη
Μέσω των Ιστοσελίδων τρίτων, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη της Ιστοσελίδας να σχολιάζει, να κάνει κοινή χρήση ή να δηλώνει την εκτίμησή του για Περιεχόμενα, εφεξής «οι Ενέργειες χρήστη».

Κάθε φορά που προχωράτε σε μία Ενέργεια χρήστη μέσω κάποιας Ιστοσελίδας τρίτων, μας επιτρέπετε την πρόσβαση σε ορισμένες βασικές πληροφορίες που προέρχονται από τον λογαριασμό σας στην Ιστοσελίδα τρίτων (όπως όνομα, εικόνα προφίλ, φύλο, γενέθλια, δίκτυα, αναγνωριστικό χρήστη, λίστα φίλων και άλλες πληροφορίες που γνωστοποιούνται σε όλους, σε άτομα που παρακολουθείτε και/ή σχόλια που παρέχετε, (εφεξής οι «Δημόσιες πληροφορίες»), προκειμένου να πραγματοποιείτε τις εν λόγω Ενέργειες χρηστών.

Υπενθυμίζουμε ότι ορισμένες Δημόσιες πληροφορίες που παρέχονται στην Εταιρεία ή μέσω Ιστοσελίδων τρίτων αναρτώνται δημόσια και είναι ορατές σε οποιονδήποτε περιηγείται την Ιστοσελίδα ή είναι μέλος μιας Ιστοσελίδας τρίτων. Η Εταιρεία δεν θεωρείται υπεύθυνη για τη δημοσίευση των Δημόσιων πληροφοριών του χρήστη ή για τη χρήση τους από άλλους χρήστες.

Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να δημοσιεύονται οι Δημόσιες πληροφορίες σας στην Ιστοσελίδα, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διαχείριση της ρύθμισης απορρήτου ή για το λογαριασμό σας στην Ιστοσελίδα τρίτων. Η Εταιρεία δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν καθυστερήσεις ανάμεσα στις τροποποιήσεις της ρύθμισης απορρήτου και τη διαγραφή της δραστηριότητας του χρήστη στην Ιστοσελίδα της ή στο Διαδίκτυο.

Παρακαλείσθε να ενημερώνετε την Εταιρεία για τυχόν Περιεχόμενα χρηστών που φαίνεται ότι αντιβαίνουν στην  ισχύουσα νομοθεσία και/ή στα χρηστά ήθη, και/ή τις αρχές που αναφέρονται στο παρόν και/ή παραβιάζουν τα δικαιώματα των άλλων, στη διεύθυνση: contact@vichy.gr

(iv) Blog

Στην Ιστοσελίδα αυτήν μπορεί να διαθέσουμε χώρο που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες (το «Blog»).

Χρησιμοποιώντας το Blog αποδέχετε ανεπιφύλακτα ότι θα το συμμορφώνεστε με την ισχύουσα νομοθεσία, τα χρηστά ήθη, τις αρχές που αναφέρονται στους παρόντες Όρους και με τα δικαιώματα των άλλων.

Παρακαλείσθε να ενημερώνετε την Εταιρεία για οποιαδήποτε επικοινωνία που φαίνεται ότι αντιβαίνει στην ισχύουσα νομοθεσία και/ή στα χρηστά ήθη και/ή τις αρχές που αναφέρονται στο παρόν και/ή παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων, στη διεύθυνση: contact@vichy.fr

4. πληροφοριες που περιεχονται στην ιστοσελιδα+

α. Γενικες διαταξεις

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Ωστόσο, επειδή η μεταφορά δεδομένων και πληροφοριών στο Διαδίκτυο δεν είναι απολύτως αξιόπιστη τεχνικά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ακρίβεια όλων των στοιχείων που περιέχονται στην Ιστοσελίδα.

Επίσης, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι ανακρίβειες ή παραλείψεις μπορεί να εμφανιστούν στις πληροφορίες που διατίθενται στην Ιστοσελίδα κυρίως λόγω της παρέμβασης τρίτων. Παρακαλείσθε να ενημερώνετε την Εταιρεία για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις στη διεύθυνση: contact@vichy.gr

β. Πληροφοριες για τα προϊοντα και τις υπηρεσιες

Εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται δεν αποτελούν προσφορά πώλησης, αλλά γενική παρουσίαση του φάσματος των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτουμε στη χώρα όπου αναρτάται η Ιστοσελίδα.

γ. Συμβουλες και διαγνωστικα εργαλεια

Οι συμβουλές και/ή τα διαγνωστικά εργαλεία που διατίθενται στην Ιστοσελίδα είναι απλές προσομοιώσεις που έχουν στόχο την παροχή συμβουλών για τα καλλυντικά. Οι πληροφορίες αυτές δίνονται εντελώς ενδεικτικά και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την ιατρική διάγνωση ή την κλινική παρατήρηση, ούτε αναπληρώνουν την ιατρική θεραπεία. Κατά συνέπεια, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε πλήρη ικανοποίηση αναφορικά με τις συμβουλές που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης των εργαλείων αυτών και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το πώς θα τις χρησιμοποιήσετε

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή σε περίπτωση αμφιβολίας, συστήνουμε να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό και/ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: contact@vichy.gr

δ. Υπερ-συνδεσεις

Οι υπερ-συνδέσεις που έχουν εγκατασταθεί στην Ιστοσελίδα μπορούν να σας οδηγήσουν σε Ιστοσελίδες τρίτων των οποίων το περιεχόμενο δεν ελέγχουμε. Κατά συνέπεια, και στον βαθμό που αυτές οι υπερ-συνδέσεις έχουν συμπεριληφθεί στην Ιστοσελίδα αποκλειστικά για να διευκολύνουν την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο, η πρόσβαση σε αυτές τις ιστοσελίδες αποτελεί αποκλειστικά δική σας επιλογή και αποκλειστική σας ευθύνη.

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε υπερ-συνδέσεις στην Ιστοσελίδα αυτή, πρέπει να μας υποβάλετε προηγουμένως σχετική αίτηση παροχής αδείας στην διεύθυνση: contact@vichy.gr

ε. Cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία που εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας κατά την πλοήγησή σας στην Ιστοσελίδα (όπως π.χ. οι σελίδες που έχετε επισκεφθεί, η ημερομηνία και η ώρα της επίσκεψης) που μπορούν να διαβαστούν κατά την επίσκεψή σας στην ίδια ιστοσελίδα.

Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες της Ιστοσελίδας είναι καλύτερο να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του web browser σας ώστε να αποδέχεται τα cookies. Υπογραμμίζεται ότι τα cookies δεν μας επιτρέπουν να σας ταυτοποιούμε, ενώ η περίοδος διατήρησης των πληροφοριών που καταγράφονται από τα cookies στον υπολογιστή σας ανέρχεται σε 6 μήνες.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, έχετε το δικαίωμα αντίρρησης για την εγγραφή των cookies, πραγματοποιώντας τη σχετική ρύθμιση στον υπολογιστή σας (πληροφορίες που διατίθενται στην ιστοσελίδα http://www.cnil.fr, άρθρα « mentions cookies » ή «les cookies»).

5. προσωπικα δεδομενα+

Μπορεί να χρειαστεί να συλλέξουμε προσωπικά σας δεδομένα κυρίως όταν: (i) εγγράφεστε σε μια υπηρεσία, (ii) κατεβάζετε Περιεχόμενο με δυνατότητα μεταφόρτωσης, (iii) χρησιμοποιείτε ένα Τμήμα και/ή ένα «διαγνωστικό» εργαλείο, (iv) δηλώνετε συμμετοχή σε παιγνίδι/διαγωνισμό, (v) στέλνετε e-mail, (vi) απαντάτε σε δημοσκόπηση ή μελέτη ή (vii) όταν αλληλεπιδράτε με την Ιστοσελίδα μέσω Ιστοσελίδας τρίτων ή απευθείας στην Ιστοσελίδα τρίτων.

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο αυτόματης επεξεργασίας και μπορεί να χρησιμοποιηθούν με τους εξής τρόπους:

 • Στατιστικές μελέτες: συλλέγουμε και μελετούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να προσδιορίσουμε τα χαρακτηριστικά σας και να προσαρμόσουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας στις προσδοκίες σας. Οι στατιστικές αυτές μελέτες είναι απολύτως εμπιστευτικές
 • Παρακολούθηση της σχέσης με τους πελάτες: αν μας στείλετε ένα μήνυμα, τα στοιχεία διατηρούνται και χρησιμοποιούνται για να στείλουμε την απάντησή μας στο αίτημά σας και να διασφαλίσουμε την παρακολούθησή του
 • Παροχή υπηρεσιών: αποστολή ενημερωτικών δελτίων, πρόσβαση σε ορισμένους χώρους παροχής συμβουλών κ.ά.
 • Εξατομίκευση της εμπειρίας σας στην Ιστοσελίδα
 • Επίσης, και με την προϋπόθεση ότι έχετε δώσει την έγκρισή σας επιλέγοντας το σχετικό πεδίο, μπορούμε να γνωστοποιήσουμε τα στοιχεία σας στους συνεργάτες μας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, αντιρρήσεων και διαγραφής των προσωπικών δεδομένων που έχουν συλλεχτεί από εμάς και σας αφορούν. Αν επιθυμείτε να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και συλλέχτηκαν από τη Vichy, μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα στην Ιστοσελίδα: contact@vichy.gr

6. τροποποιηση της ιστοσελιδας και των ορων χρησης+

Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουμε το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που περιέχονται στην Ιστοσελίδα καθώς και να τροποποιήσουμε τους παρόντες Όρους Χρήσης, κυρίως για λόγους συμμόρφωσης με κάθε νέο ισχύοντα νόμο και/ή κανονισμό και/ή βελτίωσης της Ιστοσελίδας. Κάθε σχετική τροποποίηση θα ενσωματώνεται στους παρόντες Όρους.

7. φιλοξενια ιστοσελιδας+

Η Ιστοσελίδα φιλοξενείται από την εταιρεία Microsoft France, εταιρεία SAS (απλοποιημένη κατά μετοχές εταιρεία) με εταιρική έδρα στη διεύθυνση 39 QUAI DU PRESIDENT ROOSEVELT, 92130 ISSY LES MOULINEAUX, France (Γαλλία), εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εμπορίου και Εταιρειών Nanterre και ενδοκοινοτικό ΑΦΜ FR 327 733 184.